Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 19 februari 2017

De Schepper - Bevrijding



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, als je bevrijd word uit de ketenen van de illusie , ben je vrij van alles en heb je de illusie niet langer nodig!

Maar je BENT al vrij van de illusie, je HOEFT niet meer terug om het verschil te voelen, dat is zelf kastijding en dat heb je niet nodig en verdien je niet.

Maar wanneer jij het gevoel hebt dat de illusie in alle hevigheid op jou in beukt, dan mag jij bedenken dat het enkel te maken heeft met de verhogende en versnellende energieën, die je laten zien (niets meer en niets minder) dat er nog kleine stukjes zijn, die naar boven komen om geheeld te worden en die je in Liefde mag laten gaan.

Dat is duidelijk iets anders dan dat jij je, uit gewoonte, de illusie in laat trekken. Deze trigger van steeds meer verhogende en versnelde energieën, laat je celletjes je iets aanreiken, wat je mag opruimen, zodat ook je celletjes zich steeds meer met Liefde kunnen vullen.

En wat het ook is, dat naar boven toe jou aangereikt word, hetzij diep verdriet, hevige kwaadheid, verlatings- en eenzaamheidsemoties, zenuwachtigheid, schuldgevoelens en ga zo maar door, het maakt niet uit!

Hecht je er niet aan, laat je er niet door overspoelen, bekijk het accepteer het als illusie gevoelens en bedank deze gevoelens voor de dienst die ze je hebben bewezen, toen jij het nodig had en wees bereid om ze te laten gaan, samen met Onze hulp.

Ze komen niet meer terug en natuurlijk hebben jij en al je deeltjes in uniekheid hierin een andere beleving, maar het doel is hetzelfde.

Jij hebt de illusie niet meer nodig en dat weet je, laat je dus niet pakken door een paar emoties die je overspoelen, want ze zijn oud en gaan verdwijnen.

Dus weet, dat alles altijd goed is in jouw wereld en DAT is Vrijheid.

De Schepper van Al wat Is

3 opmerkingen:

  1. Zo schoon en zo waar .. Het vertrouwen van dat allemaal los te laten is enkel geloven dat er altijd hulp is wanneer er men maar naar vraagt . En alles is goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is zo mooi en waar, te weten dat er altijd hulptroepen zijn en je nooit alleen bent, dank je wel

      Liefs, Martha

      Verwijderen
  2. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze boodschappen elke dag mag doorgeven, ze worden mij ook in herinneing gebracht. En inderdaad, we hoeven nooit iets alleen te doen,

    Liefs, martha

    BeantwoordenVerwijderen