Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 9 februari 2017

Boodschap van Jezus - Het rad van avontuur



Mijn lieve broers en zussen van het Licht,

Het rad van avontuur, zo mogen jullie je reis in het NU gaan bezien.

Het schept een verwachtingsvol gevoel als je elke dag voor jezelf herhaald samen met je intentie, dat je benieuwd bent wat de dag met het rad van avontuur je zal brengen.

Soms zit je in een hoog nummer en soms is het een lager nummer, dat maakt niet uit, want jij draait het wiel met de keuzes die je maakt in elk moment.

En je mag dan weten, dat alles goed is in elk moment. Is het getal een keertje lager, dan mag je kijken waarom het lager is of je mag de keus maken nog een keer opnieuw te draaien, wat je maar wilt en wat er maar goed voor je voelt in jouw uniekheid.

Het rad draait in je Hart en er kan dus niets fout zijn want fouten kent het Hart niet.

Verheug je in elk moment waarin je de keuze maakt het rad van avontuur te laten draaien, je innerlijk kindje vind het prachtig, laat dit lieve kindje ook eens draaien en voel wat er met je gebeurt en met het kindje!

Het hele leven op aarde, in je Hart is één groot avontuur, hoe blijer jij bent hoe meer jij je blijheid deelt, hoe gelukkiger jij je voelt, hoe meer geluk je deelt, hoe meer Liefde je voelt, hoe meer je te delen hebt.

En het mooiste is dat het eindeloos en Eeuwig doorgaat. Er zijn geen grenzen, alleen maar ontdekkingen.

Wat is er mooier voor Ons in het Licht, om te zien dat jij steeds meer op jezelf gaat vertrouwen, steeds meer van jezelf gaat houden en jezelf gaat waarderen, totdat het rad plots stopt op een toegevoegd bordje: Jij bent Goddelijk!

En dan WEET je, wat je altijd al wist: IK BEN IN ALLES EN ALLES IS IN MIJ, dus ook het Goddelijke deeltje.

En dan kent jou en Onze blijdschap geen grenzen of limieten, dan is onze Eenheid een feit, voor Eeuwig!

Jullie Liefdevolle Broer   Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten