Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 19 oktober 2016

Boodschap van Meester Kutumi - Solar Plexus



Mijn lieve en dierbare mede Lichtdragers voor de Nieuwe Aarde,

In dit moment zou ik graag met jullie willen communiceren over jullie zonnevlecht chakra, de Solar Plexus, zoals jullie het noemen.

Het zonnevlechtchakra is misschien wel het belangrijkste chakra voor jullie op aarde.

Het neemt zon (positiviteit) op en laat negativiteit gaan. Als je diep door je buik adem haalt adem je negativiteit uit en positiviteit in.

En dan hebben we het natuurlijk over de energie, die op elke uit-en inademing zit.

Deze in en uitademing hebben jullie niet alleen nodig om te leven, maar ook om jullie immuunsysteem op orde te houden.

Wel eens nagedacht over je ademhaling, die een duidelijk onderdeel is van jullie bestaan?

Dat is eigenlijk niet nodig, want de lucht om in te ademen is er altijd voor jullie.

Is dit niet het geval, bijvoorbeeld door zieke longen, is het een lichamelijke tegenwerking, die diep van binnen is gecreƫerd door jou, waardoor de longen verkeerde info hebben gekregen en zich daar naar gedragen.

Vaak is dit gebeurd in een overlevingsfase, die je daarna diep verstopt hebt en je niet meer kan herinneren.

Met de verhoogde Tsunami van Liefde gaat het gebeuren dat dit alles aan de oppervlakte komt en je zou dan kunnen gaan denken aan zieke longen en naar een arts gaan.

Maar in de meeste gevallen verdwijnt het om nooit meer terug te keren, als jij de bereidheid hebt gegeven om het te laten gaan.

En natuurlijk, ik geef nu de longen als voorbeeld, maar het kan natuurlijk welke lichamelijke klacht of ziekte dan ook, zijn.

Het ademhalingssysteem heeft het meest te maken met de Solar Plexus en als daar een fikse angst achter zit, dan zal deze Solar Plexis verstopt raken en dan kan de energie niet doorstromen naar boven nog naar beneden.

En dat geeft, op den duur nog meer lichamelijke klachten.


Graag zou Ik jullie een oefening willen doorgeven, die op een gemakkelijke manier deze diepe angst voor een tekort aan lucht, gemakkelijk kan openen.

Ga liggen, of zitten met een rechte rug en leg je handen met de palmen naar boven naast je of zittend op je bovenbenen.

Sluit je ogen en concentreer je op de ademhaling, voel ze in en uit gaan. Doe dit zo’n tien keer en begin dan je inademing te tellen.

Laten we aannemen dat jij 4 tellen over de inademing doet, dan ga je 4 x in 4 tellen inademen en in 4 tellen weer uit.

Na 4 x dit gedaan te hebben maak je er 5 tellen van. Inademen in 5 tellen en uitademen in 5 tellen. En dit ook 5 x herhalen.

De ademhaling gaat zo diep mogelijk. Dit herhaal je tot je op 10 tellen zit, dus 10 tellen over de inademing doen en 10 tellen doen over de uitademing en dat herhaal je dan 10 keer.

Dan ga je langzaam terug op dezelfde wijze tot je terug bent bij de voor jouw gevoel meest natuurlijke ademhaling, houd dat nog even vol en opent je ogen.

Deze oefening mag je doen voor je ’s ochtends op staat en ’s avonds voor je gaat slapen, maar ook andere tijden zijn natuurlijk toegestaan als dat voor jou beter voelt.

Je zult je steeds vrijer en beter gaan voelen omdat de Solar Plexis zich heeft ontdaan van de verstopping.
Keuzevrijheid staat hier bovenaan, alles mag en niets moet.

Jullie Liefdevolle, adorerende Meester Kutumi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten