Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 6 november 2023


Dagkaart voor dinsdag 7 november 2023

Transformatie

Bijzonder en Liefdevol Lichtwezen,

Je zit in een Periode waarin je alles mag laten Gaan. Alle pijn, verdriet, boosheid, haat enz., diep in de Celletjes verborgen, komen naar boven om Geïdentificeerd en Getransmuteerd te worden.

En dit gebeurt nog steeds door de snelheid, waarmee wij voortgestuwd worden, en steeds dieper en dieper opruimen doorheen alle levens, lagen en dimensies.

We hebben vele, vele levens gehad en alles wordt nu getransformeerd naar het Licht en de Liefde die wij zijn.

Maar gelukkig IS dit de tijd van Transformatie, die door de Verhoogde Energie in Werking gezet is, door het Plan van God, en daarmee steeds doorgaat.

Het is alles volgens het Plan van de Bron, de Schepper, Moeder/Vader, de I Am, God en welke benaming voor jou ook goed voelt. Dit Plan loopt precies volgens schema en kent geen fouten. Want het is Pure Onvoorwaardelijke Liefde.

Deze Transformatie gaat in een sneltreinvaart in Al Haar Facetten.

Er wordt voor je Gezorgd, je bent volkomen Veilig en Beschermd, Alles is Goed. Vertrouwen is de Sleutel.

Maar je mag Zeker Weten, dat jij in jouw Uniekheid in elk Nu Moment, precies Bent waar jij hoort te Zijn. Om te kunnen brengen waarvoor jij gekomen Bent in deze enerverende tijd.

Deze Transformatie brengt alles aan het Licht dat jij zo diep hebt weggestopt in jouw overlevingsfase.

En het mag Gevoeld worden, met Compassie en Liefde en dan mag je de Bereidheid eraan geven het (eindelijk) te laten Gaan, dat wil zeggen, dat de Liefde die in de Kern zit van ALLES, uiteindelijk opgenomen wordt in je Totale Zijn in Eenheid.

 Wat er niet bij hoort wordt verteerd door de Violette Vlam.

En de Kern van Licht die in al jouw overlevingsfasen en Ervaringen zit, gevangen en wel, gaat weer Vrij Stromen in elk Nu Moment.

Terug naar de Bron waar het gebruikt wordt voor de uitvoering van het Goddelijk Plan. En waar het met gejuich Ontvangen wordt!

Getransformeerd en wel, naar het Licht en de Liefde die jij Bent in elk Nu Moment.

En de lege, ontstane plekken in de Celletjes van jouw lichaam, jou Tempel, worden opnieuw Gevuld met de Getransformeerde Totaliteit van het Licht en de Liefde die je Bent.

En dan begint de Transformatie door te Werken, jij geeft je over vol Overgave aan de Stroom van het Nieuwe Leven, wat zich in elk Moment aan jou zal Openbaren.

Je geeft je vol Vertrouwen over aan de Stroom, vol Geloof en Blijheid en Dankbaarheid voor de grote Opruiming die plaats heeft gehad.

En Inzicht op Inzicht volgt en de Ruimte in jouw Hart Stroomt over van Liefde voor je Zelf. En je stuurt jouw Liefde vanuit het Licht, de wereld in en laat het Stromen.

En jij weet, waar Licht is, kan het donkere niet bestaan!

En dat is ware Transformatie, terug naar je Kern, naar de Stilte in verstilling en Rust, Terugkeren bij je Zelf.

Terugkomen bij de Wetenschap dat jij nooit deze Hartwoning hebt verlaten, maar een tijdelijke nachtmerrie hebt gecreëerd. En je wordt in alle Liefde Ontvangen en jouw Blijdschap kent geen Grenzen.

Hierin staat natuurlijk, iedereen op eigen Unieke plaats, maar het is zeker dat ieder op eigen Unieke Wijze dit Transformatie Proces doorloopt in elk Nu Moment.

Maar Weet Zeker, dat jij Altijd in jouw Proces en in het Eenheidsproces, op de juiste plaats bent en dat Doet waarvoor je gekomen Bent.

Twijfel daar niet aan, want jij bent in jouw Uniekheid het Allermooiste wat er is en jij kunt niet gemist worden.

Welkom Thuis in elk Nu Moment bij je Zelf vol Dankbaarheid.

Jij Bent het Middelpunt van jouw Bestaan, jouw Leven.

En weet je, hoe dichter jij bij jouw Zelf komt hoe duidelijker jij jouw Binnen wereld in de Buitenwereld gaat terug zien, want ALLES IS EEN.

In Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid,    

tot in Eeuwigheid,                                    Martha

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten