Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 9 december 2020


 

EEN voor Allen en Allen voor EEN

Onvoorwaardelijk Liefhebbend Lichtwezen,

Ja, dat is wat jij Bent in Uniekheid en wij zijn in Eenheid.

De Bron waaruit wij Allen zijn Geboren, heeft ons Geschapen naar eigen Beeltenis.

Waarom? Omdat de bron Alleen zichzelf kende als Onvoorwaardelijke Liefde en graag een Spiegelbeeld wilde Scheppen, waarin de bron Zichzelf zou Herkennen.

En dat zijn wij in Uniekheid, zowel als in Eenheid. Bij het volledige Ontwaken zal Uniekheid en Eenheid versmelten tot Eenheid en terug keren naar het Liefdevolle Oneindige Bewustzijn, zonder Begin, zonder Einde.

Dan gaan we nergens naar toe en we komen nergens vandaan, want we Zijn. En toch is Alles altijd in Beweging. Dat heet Eeuwige Evolutie.

Wij zitten Nu in de overgang van Afscheiding naar Eenheid in Zijn.

Wat we Zijn is Onvoorwaardelijke Liefde met Al Haar Facetten van Eenheid in zich.

Onvoorwaardelijke Liefde is Kracht, Sterkte, Zelfvertrouwen, Zelfverzekerdheid, Vrijheid, Vrede, Rust, Stilte, Compassie, Respect, Vreugde, Verdraagzaamheid en nog veel meer, maar het is het Allerbelangrijkste de Erkenning en Herkenning van de Ultieme Waarheid dat de bron waaruit wij geboren zijn, Onvoorwaardelijke Liefde Is en niets anders.

In de illusie is ons geleerd dat er vele waarheden zijn en velen hangen dit geloof nog aan en leven hun leven ernaar.

Maar de waarheden van de illusie en de nu nog, vele voorstanders ervan, mogen zich realiseren, dat wat komt uit oude patronen en overtuigingen, nooit de waarheid, de Ultieme Waarheid kunnen bevatten.

De Ware Onvoorwaardelijke Liefde kent geen tegenstellingen of verschillen, ze Kent Alleen zich Zelf, de Onvoorwaardelijke Liefde.

Ze kent geen Deeltjes maar uitsluitend Eenheid in en door Alles.

En toch hebben wij Al onze ervaringen in de illusie nodig gehad om terug te keren naar de Herinnering dat wij in Eenheid Liefde Zijn.

Dus Onvoorwaardelijke Liefde, dat wat jij in Eenheid Bent, is Alles en Allesomvattend.

Het Plan van de Schepper hoeven we niet te Begrijpen, maar we mogen er voor 200% op Vertrouwen.

Alles is Goed, want Alles Is wat het Is, er wordt voor ons gezorgd, we zijn volkomen veilig en worden altijd beschermd.

Dat is de Belofte die de Bron, de Schepper ons geeft, Vertrouwen.

En alles wat niet past in het Liefdevolle Plan van de Schepper mogen we laten Stromen, het heeft ons gebracht tot hier en het mag nu met pensioen. Laat het gaan, het geeft ons geen ondersteuning meer.

We zetten ons Zelf in elk Nu Moment in het midden van ons Bestaan, in ons Hart Centrum en dan Verbinden we ons met de Bron waaruit we Geboren zijn. En we vragen ons te helpen met het juiste gebruik van Alle facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde.

Ze niet verwarren met oude gewoonten, overtuigingen enzovoorts, maar de Zuivere Facetten van de liefde van de Bron.

Als we daar volkomen Oprecht om Vragen, zullen we daarbij geholpen worden, volgens het Plan en het Schema van de Schepper en niet volgens ons eigen zogenaamde zekere weten.

Wij Zijn al Onvoorwaardelijke Liefde, maar mogen gaan leren met Alle Facetten hiervan om te gaan en ze voor ons Hoogste Goed te gebruiken, dan doen we namelijk het meest voor het grote Geheel.

Als ons Bewustzijn groeit gaan er steeds meer Harten zich Openen en daardoor groeit het Bewustzijn van het Grote Geheel.

We hebben elkaar nodig om tot steeds meer en Hoger Bewustzijn te komen, want Alleen Samen in Eenheid kan dit worden bereikt.

In Licht en Liefde en Eenheid,    Martha

 

 

2 opmerkingen: