Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 24 december 2020

 Boodschap van mijn Ziel,

Lieve Wijze En Lichtgevende Lichtwezens, die nog steeds worstelen met hun Unieke Ziel.

Elke Uniekheid, niets en niemand uitgezonderd, heeft een Unieke Ziel, die vanaf de Begintijd tot in het Nu bij je geweest is en nog steeds is.

Je Ziel Kent en weet alles van jou en van al jouw levens en is bij je geweest om je te begeleiden met zachte hints en duwtjes, maar de Vrije Keus maakte dat jij vaak Keuzes maakte die jou een andere weg lieten Kiezen, waaruit andere Ervaringen voortkwamen.

Jouw Ziel accepteerde jouw Keuzes en liet jou de Paden volgen die zich opdoemden om jouw Keuzes te Leven en Ervaren.

Als het dan na de nodige Ervaringen op een doodlopende weg uit kwam, of een weg die niet goed voor je voelde, wist jouw Ziel vol Liefde, dat ze weer een duwtje mocht geven, een klein hintje of zetje.

En of je nou de ‘moeilijke’ lange weg koos, of de korte route, jouw Unieke Ziel heeft er altijd en ook Nu voor gezorgd, dat jij uiteindelijk bij de gewenste bestemming kwam, waarvan zij wist, dat het bij jouw betreffende leven hoorde.

Zij kende vanaf het Allereerste Begin al jouw illusoire levens en wist dat je uiteindelijk daar zou komen, waar je hoorde te Zijn.

Juist! Bij de Herinnering dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent en niets anders. De Ziel Weet en Kent.

En toch wordt jouw Unieke Ziel (nog vaak) vergeten. Terwijl jij vanuit jouw Uniekheid met haar Communiceren kunt, ze Kent jouw Pad en als jij dat Toe laat zal ze je Begeleiden naar jouw Hoogste en Beste Bestemming.

Jouw Ziel laat haar Roep horen, ze houdt van je en wil er graag voor je Zijn.

Maar alleen jij kan die Verbinding leggen en Accepteren.

Ze wacht op je, zodat je niet langer onbewust, maar bewust rondloopt, Niet met je Ziel onder je arm, maar fier rechtop in de Wetenschap dat ook zij voor je Zorgt en er voor je is, met je volle bewustzijn.

Jouw Ziel is Jouw Goddelijke Waarheid in Licht en Liefde.

 

 

1 opmerking: