Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 17 augustus 2020

 De Schepper – De Scheidingslijn

 Lieve ogen die dit lezen,

 Mijn Innig Geliefd en Kostbaar Kind van het Licht,

 Er is een duidelijke grens getrokken tussen wat eens de ‘illusie’ was en Nu een afbrokkelend veld, dat zichzelf laat terugkeren naar de leegte waaruit het ooit ontstaan is.

 Steeds meer deeltjes van jou vluchten als het ware, naar hun Hart. En hoe klein het kiertje ook is, ze wurmen zich erdoor heen en aanschouwen het Licht en de Liefde.

En ook al zijn ze in de war, door deze ‘vlucht’ toch Herkennen ze een stuk Rust waar door ze nieuwsgierig worden en hun Reis naar het Herinneren van wie en wat ze zijn voor Eeuwig, doorzetten.

En als jij al door deze kier bent gekomen en je in de volgende dimensie bevindt, waar Rust en Stilte in je Zelf een meer voorkomende Boodschap is, dan zul je vaak het Gevoel hebben dat je ‘iets’ te doen ‘wilt’ hebben.

Je hebt een Gevoel van een schommel die jouw voeten steeds opnieuw van Moeder Aarde haalt, als je weer met jouw schommel omhooggaat. En dat is voor ieder van jullie een andere Ervaring vanuit je Uniekheid.

Het is wennen, dat je niets meer hoeft te doen, nog te laten. Maar dat jij Alles mag laten doen, net als bij een Hulp in de Huishouding.

Als jij jouw Hulp in de huishouding vraagt de badkamer schoon te maken, ga je ter controle ook niet erbij staan en aanwijzingen geven.

En zo is het Nu ook voor jou. In het Licht weten ze precies wat jij nodig hebt in elk Nu Moment, zonder dat jij het hoeft te vragen, want zij overzien Alles veel beter.

Het is een kwestie van laten Stromen en met deze Stroom meegaan vol Vertrouwen en Overgave.

We hebben het hier over de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent in Eenheid en die heeft geen ‘illusie’ nodig om Waarheid te Zijn.

Stop met ‘willen’ en ‘moeten’ en ‘denken’ Alles beter te Weten.

Mijn Plan en dus ook jouw Plan kent geen fouten en door steeds opnieuw naar jouw Hart terug te keren als je even de weg kwijt bent en daar te blijven, dicht bij je Zelf, zul je veel meer doen voor het Grote Geheel, dan wanneer jij je bezighoudt met reddingsacties op welke manier dan ook.

Jij kunt in elk Nu Moment Alleen jouw Zelf laten Helpen en nooit een ander, dat is grensoverschrijdend en dat verdien je niet.

Eer je Zelf, Heb je Zelf Lief en Omarm je Zelf vol Compassie en sluit Alles wat zich meldt vanuit de Illusie in, vol Compassie in de Cirkel van jouw Hart-Liefde.

Jij Bent in lk Nu Moment precies daar waar je hoort te Zijn en helemaal Goed zoals je Bent Lief Kind van het Licht

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten