Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 2 mei 2020

De Schepper - Zelf Discipline


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Dierbaar Gedisciplineerd Kind van het Licht,

Jij Mag en Kunt Zeker Weten dat Zelf Discipline Nodig is om in je Hart Centrum te Wonen.

En daardoor de Vastberadenheid om daar te Blijven en niets anders te Accepteren, omdat je Zeker Mag en Kunt Weten dat je daar Thuishoort.

Jij Bent een Helder, Gefocust en Gedisciplineerd en Vastberaden Lichtwezen, die zich niet langer van de Wijs laat brengen door de buiten wereld die vol verwarrende en totaal verschillende berichten zit, die jou uitnodigen om je daar nou eens mee bezig te houden.

Maar jij Mag en Kunt Zeker Weten, dat jij niet de buiten wereld Bent, maar de duidelijke Keus Kunt en Mag Maken dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent voor Eeuwig en jouw Hart de Gouden Poort is waar jij door Mag Gaan, en waar jij tot Rust Kunt komen.

Er is alleen vaak (nog) het ‘denken’ dat maakt dat jij de verkeerde kant op gaat.

Je Kiest dan (bewust of onbewust) ervoor om je Vrijheid op te geven die je Bent en dan een mening te vormen en die bij de vele meningen te voegen in de buiten wereld.

En ‘denk’ jij, dat jij je daardoor beter gaat Voelen?

De baas zijn over je ‘denken’ vergt Discipline.

Vastberadenheid die je steeds opnieuw laat zeggen: STOP!! Ik ben Onvoorwaardelijke Liefde en laat mij niet afbrengen van deze Zekerheid, ik Kies voor de Vrijheid van mijn Hart Centrum in mijn Leven en de Onvoorwaardelijke Liefde die ik Ben!

Dat vraagt vaak Herhaling, maar wat eens is aangeleerd in de illusie, kan ook weer afgeleerd worden, want in jouw Hart Centrum Ben jij Vrij.

Roep, zo vaak je kunt, het ‘denken’ een halt toe en neem Vatberaden de Verantwoording voor jouw Leven in eigen Hand. Het zal steeds gemakkelijker gaan.

Je zult er heel Blij van worden, want Verantwoordelijkheid nemen voor jouw Leven betekend Vrij zijn. En Vrijheid geeft Vreugde.

Wie wil dat niet? Maar het blijft jouw Keus Lief Kind van het Licht.

Jij Bent een Onvoorwaardelijk Liefdevol Mooi Lichtwezen en Bent helemaal in staat je eigen Unieke Weg te Gaan.

De Weg van Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede, Vrijheid, Blijdschap enzovoorts, welke Alleen door de Gouden Poort van jouw Hart te Bereiken is.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten