Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 28 april 2020

De Schepper - Destructief gedrag


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Wonderbaarlijk en Dierbaar Kind van het Licht,

Wanneer jij je Zelf telkens terug laat trekken de illusie in, door niet op te letten en Verantwoording te nemen voor, waar je mee bezig Bent of waar je voor Kiest, dan ben je destructief bezig en dat verdien je niet.

Je haalt jezelf letterlijk en figuurlijk naar ‘beneden’ de lagere Energie van de illusie in.

Wanneer jij ‘weet’ dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent en je laat je toch leiden door uiterlijke omstandigheden, je vormt een ‘mening’, dus roep je ‘discussie’ op, of je hebt een ‘oordeel’ over iets of iemand, of je laat je ‘pakken’ door ‘angst, dan mag jij je Realiseren dat je als het ware, tegen wat en wie jij Bent in gaat.

Je spreekt je Zelf als het ware tegen en wat er gebeurd is, dat je veel meer Energie verliest dan nodig is en je stuurt Energie het Universum in, van of over iets, wat jij voor je Zelf niet wenst in je Leven.

Het is dus een kwestie van, niet naar je Gevoel, je Hart, dus je Zelf luisteren, maar gewoon Doen, omdat de buitenwereld het van je vraagt.

Alle Energie die jij het Universum in stuurt komt als een boemerang bij je terug, met de Energie die erbij past, vermeerdert.

En dat is Zelf destructie, dat Verdien je niet, Dierbaar onnadenkend Kind van het Licht.

Ik Weet dat jij nog in de Kinderschoenen staat, maar dat wil niet zeggen, dat je Verantwoordelijkheid voor je Zelf en je Keuzes, niet relevant zijn.

Dat zijn ze juist wel en je mag er nog meer op gaan letten en  duidelijk Aangeven, wanneer het niet Past bij wie jij Bent namelijk, Onvoorwaardelijke Liefde en niets anders.

Zo kunnen jij en Al je Deeltjes, het Vertrouwen in de Stroom van je Leven oppakken en het laat je Weten, wie en wat jij Bent voor Eeuwig in Eenheid.

Dit is niet gemakkelijk, maar als je ervoor Kiest en dit blijft doen, zal je verbaasd zijn voor wat je ervoor terug Ontvangt.

Jij Bent Onvoorwaardelijke Liefde en al het andere is illusie en bestaat dus niet echt.

Je mag gaan Staan voor wat je Bent, een Prachtig Liefdevol Lichtwezen, die bezig is Terug te Keren naar de Herinnering, dat Liefde het enige is dat Bestaat.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten