Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 13 maart 2020

De Liefde van Alle Virussen


Boodschap van Jezus
  
Mij Geliefde en Liefdevolle Broers en Zussen,

Dit is misschien voor jullie een vreemde naam voor een Boodschap.
Maar je mag het met Aandacht lezen, want ze is Belangrijk.

Jullie kennen het gezegde in Waarheid: ‘Jij Bent in Alles en Alles is in jouw’.

Alles wat uit de Bron van Energie komt Is Liefde. Jij bent eruit Geboren, met dezelfde Liefde in Al Haar Facetten die ook de Bron, de Schepper van Al Wat Is heeft.

En dat is een Eeuwigdurende Evolutie, waaruit elke Nieuwe Schepping Geboren wordt, vanuit Liefde dus.

Jullie hebben in de illusie vanuit de Liefde die je Bent jullie eigen Terugkeer naar je Hart-Liefde Geschapen, maar jullie waren je daar niet van bewust.

De illusie heeft jullie laten Ervaren wat afgescheidenheid van de Bron voor jullie betekent, namelijk uitsluitend overleving in al haar facetten.

Maar omdat afgescheiden zijn van de Bron Totaal Onmogelijk Is, want er Bestaat Alleen maar Liefde, is de illusie ook onmogelijk en jullie gegeven om te ervaren wat het betekent, Niets dus.

Maar de Kern, de Pit als het ware, is gebleven en is gaan Bloeien, zodra jullie Harten zich Openden.

En dat Moment is voor iedere Uniekheid anders en wordt ook op verschillende Unieke Manieren Ervaren.

En als je dit hele Proces van Evolutie tot je door laat werken, tijdens een Meditatie, dan zul je Voelen en Ervaren hoe Prachtig dit is.

En jouw Dankbaarheid zal geen Grenzen kennen, want je Bent weer een stukje verder en dichterbij en met je Zelf.

Alle facetten van de illusie zijn de tegenhangers van Alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde. Ze zitten als het ware ieder aan een kant van de o zo bekende wip wap.

Als je het zou zien als een weegschaal, naar welke kant zou de weegschaal in elk moment dan doorslaan?

Naar de facetten van de illusie of naar de kant van de Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde?

Jullie mogen Zeker Weten dat de Weegschaal zich meestal bevindt aan de kant van alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde.

En die kant wordt steeds zwaarder naarmate er meer Harten zich Openen en Thuiskomen bij hun Hart en de Liefde die zij Zijn.

Maar er blijven nog steeds ongeopende Harten die zich hevig verzetten en die veroorzaken schommelingen van de weegschaal.

En hun grootste troef is oneerlijkheid, leugens, manipulatie, macht willen behouden en op die manier angsten verspreiden.

Maar er is geen enkele kern van waarheid in angsten verspreiden te vinden, maar ze trekken wel mensen mee in de angsten en dat betekent voor hen ‘koren op de molens’ van hun op macht beluste ego’s.

En jullie weten dat toegeven aan angst, kracht geven is aan diegenen die deze angsten oproepen  en voeden.

Het zogenaamde Coronavirus is door hen de wereld in gebracht om paniek te zaaien, maar omdat de weegschaal aan hun kant niet sterker kan worden gemaakt dan de voeding die jullie eraan geven, zul je gaan Voelen en Ervaren dat, ondanks de schommelingen van de weegschaal, deze toch Blijft aan de kant van alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde.

Je geeft ook voeding als jij luid en duidelijk laat weten dat jij er niet in trapt, want Aandacht geven op welke manier dan ook is en blijft voeding geven.

Stel je de illusie voor, alsof ze tussen een pers zit. En deze Pers wordt steeds sterker aangedraaid, door de vele harten die zich openen en dus de pers een nog hogere druk geven.

Dan komt er aan alle kanten van de pers van alles naar de buitenkant, verzet of geen verzet, dat kan niet anders.

En de Liefde Groeit en wordt in elk Moment Sterker. Alle Facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde vinden en Voelen en Ervaren hun Vrijheid.

Alleen Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat, al het andere is nep, leugens, manipulatie enzovoorts.

En zelfs de diepste slapers, manipulators, machtswellustelingen enzovoorts zullen geen andere Keus meer hebben dan Overgave, als de Pers van de Liefde aan de bodem komt.

En dan Ontstaat het Nieuwe Paradijs op Aarde, die in Aanbouw al erg ver is.

Het vereist Vertrouwen en volledige Overgave aan de Stroom en Harteklop van Alle leven.

Jullie Liefhebbende Broer Jezus

Geen opmerkingen:

Een reactie posten