Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 4 september 2019

De Schepper - Verantwoordelijkheid


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Hoogst Bijzonder Kind van het Licht, zou jij zonder de Liefde die je Bent kunnen? Nu je Zeker Weet, dat je Liefde bent in elk Moment?

Je hebt wel gekund zonder de Liefde tenminste, dat heb je 'gedacht' dat je zonder de Liefde zou kunnen Leven.

Voelde het prettig? Of vond je het ergens wel leuk om steeds een rol te vervullen, te manipuleren, te verbergen, machtsspelletjes te spelen, te tiranniseren enzovoorts?

Ik Weet, dat het op een gegeven Moment, een soort van vlucht uit de werkelijkheid is geworden, die je van de ene ellende in de andere ellende bracht.

Waardoor je steeds dieper in het moeras zakte en het ego deeltje creëerde om je eruit te halen.

Maar die bracht er niets van terecht en liet je net zo hard weer zakken als je opklom. Gaf bij elke ‘vraag’ een ‘wedervraag’ en preekte jou een ‘schuldgevoel’ aan.

Kortom ellende op ellende, oorlog op vrede, en vrede op oorlog, vechten voor je deel en als het niet goedschiks ging, dan maar kwaadschiks.

Zou je het terug willen? Nu je Keer op Keer wordt Verteld dat de gehele illusie een boze droom, een nachtmerrie is geweest, gewoon omdat jij dat wenste te Ervaren. Zou je dit alles weer terug willen?

Hoe kan het dan zijn, dat jij (nog) steeds teruggrijpt naar stukjes van de illusie, omdat je dat op een Gegeven Moment beter past of uitkomt.

Je vindt ineens, dat jij je ergens Zorgen over hebt te maken. Over iets dat niet in het Hier en Nu is, maar gewoon iets is dat in het verleden je aandacht vroeg.

Of ineens heb je de angst, dat je zomaar eens geen werk, geen baan zou kunnen hebben, en dan........!

En je gaat 'denken' wat er allemaal zou 'kunnen' gebeuren. Het Leven in het Hier en Nu, gemakshalve vergetend.

Er niet aan denkend dat je 'gedachten' een enorme Power hebben en de Wereld in gaan en ook het Universum in. Het Universum kent niet het verschil tussen wat je Niet wenst en wat je graag in je Leven zou willen zien en zal dien overeenkomstig reageren.

Je krijgt Aangereikt waarom je Gevraagd hebt, op een manier die bij jou Uniekheid Past.

En dan kan het maar zo zijn, dat je inderdaad ineens geen baan meer hebt. Zie je wel, denk je dan!

Maar je hebt het Zelf Aangevraagd met je ‘gedachten', die over niets anders gingen dan over het verleden en wat er in de toekomst zou kunnen gebeuren.

Je krijgt dus precies wat je gevraagd hebt en zolang jij daarin je Verantwoordelijkheid niet neemt, dat jij je eigen Werkelijkheid Schept, zal er geen Verandering optreden in het Hier en Nu.

Jij Bent Liefde, Nu, altijd ‘onbewust’ geweest en je zult het Altijd Bewust zijn tot in Eeuwigheid. Liefde is Alles dat Bestaat en Zegeviert Altijd.

De Schepper van Al wat Is1 opmerking: