Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 20 augustus 2019

De Schepper - Van 'Ik Ben' naar 'Zijn'


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Kostbaar Kind van het Licht, de Kostbaarheid van jouw Zijn in Eenheid bevindt zich in je Hart, jouw Centrum van Kracht.

Elke keer als jij slaapt, ga je door de Poort, jouw Centrum van Kracht, in je Energetische Lichaam naar Oorden die jij Verkiest te Bezoeken.

Je Bezoekt in Zekerheid jouw Raad, die je Helpt met Advies voor je Dagelijkse Uitdagingen. Aan jou de Keus ze Toe te Passen en daarvoor hoef jij je ze niet te Herinneren.

Als het zich Voordoet dat een Advies ter Harte Genomen wordt, dan zul je dat Voelen. Maar veelal wordt er in deze (nog) niet Geluisterd naar dit Gevoel.

Zoveel mensen als er op Moeder Aarde Zijn, zoveel Manieren zijn er ook om met deze Energetische Bezoeken om te gaan. En dit vanwege ieders Uniekheid.

Het gaat er in de Eerste Plaats om, dat dit te Maken heeft met jou Zijn.

Elke keer dat jij een Boodschap die iets in je Wakker roept, Integreert in je ‘Ik Ben’, kom je een stukje Dichter bij je Zelf, Diegene die je werkelijk Bent.

Elke keer dat jij, op welke manier dan ook, een stukje Inzicht krijgt, dan kom je een stukje dichter bij je Zelf.

Elke keer dat je een stukje angst, woede, paniek en wat dies meer zij, hebt Laten Gaan, word het Geïdentificeerd en Getransmuteerd door de Violette Vlam.

En daarna komt ze Gereinigd tot aan de Kern van Liefde, bij je Terug en je Bent weer een stukje dichter bij je Zelf gekomen. Een stukje meer Heel in je Totale Zijn.

Dankzij de Violette Vlam, onder de Bezielende Leiding van Meester Saint Germain. En zo Groei je telkens een stukje Verder naar je Totaliteit in het Zijn.

En dit, Lief Kind van het Licht, is een Doorgaand Proces, onder Mijn Leiding. Jij hoeft alleen maar, zonder het 'negatieve en rampspoed denken' te blijven en je weet dat dit een Keus is in elk Moment. Hierin bestaat geen goed of fout, meer of minder, hoger of lager.

Alleen maar jouw Verantwoordelijkheid Nemen voor het Feit, dat jij degene Bent die jouw Wereld Schept. En Zeker Weten dat jij niet het Recht hebt een Deeltje van jou, deze Verantwoordelijkheid voor zich Zelf af te Nemen.

Je wordt altijd Geholpen, omdat jouw Verantwoordelijkheid voor je Zelf, je steeds Dichter bij je Zelf terugbrengt. Bij je Zijn in het Nu!

Uiteindelijk zal jouw ‘Ik Ben’, via jouw Centrum van Kracht door de Poort
gaan en dan wordt het voor Eeuwig in Eenheid,  ‘Zijn!

‘Zijn’  is de Eenheid van  ‘Ik Ben’!

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten