Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 1 juli 2019

De Schepper - Volmaakt - Heel en Compleet


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Volmaakt, Heel en Compleet Kind van het Licht, Jouw Volmaaktheid is wat jij Bent, Altijd Geweest, Nu en tot in Eeuwigheid.

Jouw Heelheid is wat jij Bent, Altijd Geweest, Nu en tot in Eeuwigheid.

Jouw Compleetheid is wat jij Bent, Altijd Geweest, Nu en tot in Eeuwigheid.

Jouw Lichaam, jouw Tempel, is Zelfhelend Geschapen.

Maar de vergetelheid en daardoor de afscheiding heeft ervoor gezorgd, dat ook
Jouw Lichaam, alle Celletjes met hun Cellulaire Geheugen, mee de vergetelheid is in gegaan.

Maar afscheiding en vergetelheid en wat deze nachtmerrie nog meer voor je gebracht heeft, is volledig waanzinnig en onwaar, tot in de kleinste details.

Jij hebt dwars door deze waanzinnige nachtmerrie, met in de Kern Liefde, jouw weg naar Her-Innering terug gevonden.

Het Bewijs hiervoor is de Liefde diep verstopt in je en die je Terug Her-Innerd hebt, ze laat Zien dat jij nooit in de Steek bent gelaten door Mij, want dat is Onmogelijk.

Jij hebt wel je Zelf in de steek gelaten, puur uit overleving geboren en je bent Nu Bezig dit Alles achter je te laten, in de vergetelheid waar ze thuis hoort en jou Nu niet meer Dient.

Jij Bent een Hartmens en daar hoor je Thuis. En binnen in zit Al het Leven dat jou toekomt als Geboorterecht, werkelijk Alles, omdat jij, net als Ik, Allesomvattend Bent.

Ook jouw Lichaam, jouw Tempel, is bezig zich door de verhogingen van de Energie Frequentie, te Her-Inneren dat de Celletjes Zelfhelend Zijn.

Jouw Lichaam kan steeds meer Licht in- en aannemen en dus ook Doorgeven en Uitstralen.

Maar waarom ‘denk’ jij (nog) heel vaak, dat jij iets hebt bij te leren, of te lezen, of te ondergaan?

Alles is in jouw Aanwezig wat jij nodig hebt om te Zijn. En als jij een boek, of cursus of massage wenst te lezen/leren, of ondergaan is daarin geen goed of fout, maar mag je meer naar je Hart Luisteren of dat wat je wilt gaan doen, ook met jou Resoneert, of jij er Blij van wordt.

Dat is heel gemakkelijk te onderscheiden, want als jij iets gaan Doen, wat dan ook, vraag je dan af: ‘Ga ik dit Doen, omdat ik mezelf niet goed genoeg vind?

Als dat het geval is en wees daarin heel eerlijk tegen je Zelf, dan heb je het niet nodig, want je Bent Perfect zoals jij Bent in elk Nu Moment.

Als jij ergens voor Kiest, doe het dan vanuit Pure Blijdschap en Zelfliefde en niet omdat jij diep van binnen vindt, dat jij (nog) niet goed genoeg Bent.

Kijk met de Ogen van je Hart vol Zelfliefde naar je Zelf en Zie dat je in elk nu Moment, Perfect, Heel en Compleet Bent.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten