Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 29 juli 2019

De Schepper - Een Prachtig Lichtwezen


 Lieve ogen die dit lezen,

Jij bent niet jou ‘denken’, lief kind. Jij bent Liefde en een Prachtig Lichtwezen in elk Moment.

Jij ‘denkt’ dat jij degene bent die de ‘denker’ is, maar niets is minder waar.

Het ‘denken’ is ontstaan onder de sluier van de illusie en is nodig geweest voor jullie overleving in de illusie, dat is wat jij, met al je deeltjes, be-dacht hebt, om je toch maar enigszins veilig te voelen.

Jij had het zo druk met je ‘denken’ dat het ontstaan van het egootje aan je voorbij is gegaan en je het bent gaan zien als een vorm van bescherming.

Jij hebt jouw egootje tot iets gemaakt, wat het niet is. Namelijk NIETS!

Maar het is en blijft een gecreëerd Deeltje van jou, zolang jij jouw Kracht aan zijn bestaantje geeft.

Trek jij jouw contact met het Bestaan van het kleine Deeltje van jou er vandaan, dat het egootje vertegenwoordigt, dan kan het niet blijven bestaan en zal het terugkeren naar de Dienaar die het hoort te zijn.

Ook het egootje is in de Kern, Liefde!

Jouw Hart is je Kern van Onvoorwaardelijke Liefde, alles wat uit deze Kern naar Boven komt gaat je ‘denken’ (ego) Vertalen en dat is waar het ‘denken’ voor is.

En je egootje zal zich daarmee Identificeren en ermee Samenvloeien.
Het zal de Vertaling ondersteunen, omdat jij Terug Gekeerd Bent naar je Hart en de Liefde die jij Bent. En de Eenheid zal een feit worden tot in alle Eeuwigheid.

Je ‘denken’ (ego) is nodig om te Vertalen wat je Hart je Ingeeft en dat is Dienen en zo hoort het. En dat mag jij van Mij Geloven lief Kind van het Licht.

Ik hou Oneindig veel van je in Eenheid en Weet dat Mijn Plan ten uitvoer gebracht is voor jouw Ontwaking in de Eeuwigheid.

Jij Bent Heel en Compleet en Volmaakt voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten