Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 9 juni 2019

De Schepper - Rustplaats


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder lief en Wijs kind van het Licht, het Leven als mens op Moeder Aarde in een Lichaam is voor jou in Eenheid niet gemakkelijk.

Maar dat maakt het niet onmogelijk. Jij kunt het jouw Zelf heel ‘moeilijk’ maken, maar ook gemakkelijk in Eenheid.

Jij Bent Uniek, maar al je deeltjes op Moeder Aarde ook en dat is nodig geweest, anders had jij, in Eenheid de illusie niet kunnen ervaren.

En dan was je verdwaald in een boze droom, die heel puur, bedoeld was om je het Pad door de duisternis naar het Licht te laten vinden.

Hoe Uniek ben je dan, als je dat gelukt is? Ongelooflijk Sterk en Uniek! In Eenheid.

En dankzij de vergetelheid die er helemaal bij hoorde, een Pad dat door jouw Ziel georkestreerd werd en nog wordt.

Maar waarom ben jij, in Eenheid, dan nog zo vaak bezig met wat geweest is?

Wat trekt jou in Eenheid, dan nog zo aan in de herhaling van oud zeer, oude woede, oud en heel beperkend ‘denken’?

Wat is er in jou in Eenheid, dat maakt dat jij je bezig houd met jouw Zelf gevangen te zetten met oude bandjes en waarmee jij je Zelf dan duidelijk aan geeft hoe zielig jij je Zelf vindt?

Waar komt de behoefte vandaan om je Zelf daar naar toe te brengen? Want dat Ben jij niet meer!

En jij weet dat ook, het heeft geen invloed meer op wat dan ook in jouw Unieke Leven, behalve de invloed die jij eraan toestaat.

Vele malen heb jij al kunnen lezen in Boodschappen dat jij het allemaal de rug mag toekeren.

En als zich in de stilte van een Meditatie of in een Droom of midden in de nacht, als je niet kunt slapen iets aandient, dat zorgt dat jij je niet fijn meer voelt en zelfs angstig, weet dan zeker dat je niet alles hoeft te doen om ervoor weg te kruipen, op een voor jouw Unieke Wijze.

Niet nodig, want jij Bent dat in Eenheid niet meer, jij weet in Eenheid Nu, dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent en dat de Kern van dat wat zich aandient, ook Liefde is.

En die Kern hoort bij jouw Zijn in Eenheid en dat is een Zekerheid. Laat het Gaan, letterlijk en figuurlijk verdwijnen in het niets waar vandaan jij het hebt laten ontstaan, het is een hersenspinsel, waarmee jij je Zelf dacht te Beschermen.

Lach er hartelijk om en nodig de Kern van Liefde uit, in jouw Hart te komen wonen en Omarm het en Koester het en heb het Lief, want het Is wat je Bent, niet je verleden.

Alles wat zich zogenaamd afgespeeld heeft, voordat jij je Hart Opende is verleden tijd, met de nadruk op tijd, die in de illusie nodig was.

Maar jij bent daar niet meer jij Bent Hier en Nu. Volledig en Totaal.

Geef geen Kracht meer aan wat geweest is, zodat al jouw Energie in Eenheid zich kan Concentreren op het Verspreiden van de Liefde die jij Bent.

Dat Is waar jij voor op Moeder Aarde bent in het Nu in Eenheid en dat Verdient al jouw Aandacht.

Want jij met jouw Uniekheid bent een Onmisbaar Deeltje in het Grote Raderwerk van het Geheel in het Nu.

Alles wat hier niet mee in overeenstemming is, is niet belangrijk voor dat, waarvoor jij op Moeder Aarde Bent.

Namelijk, het Verspreiden van de Liefde die jij Bent en zo Bouwen als Medeschepper aan het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde en Al Haar Leven.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten