Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 12 februari 2019

De Schepper - Onbeperkte Liefde


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en leergierig kind, alle ‘beslissingen’ genomen in de illusie of vanuit de illusie, zijn ‘beslissingen’ met angst als voedingsbodem, want het is gericht op ‘overleven’!

Alles in de illusie heeft als voedingsbodem ‘angst’ en wordt in stand gehouden door de ‘mest’ van overleven, die zich op talloze manieren heeft laten zien en nog laat zien.

En al deze ‘beslissingen gebaseerd op angst’ zijn genomen met de kennis en wijsheid die je in dat Moment had.

En Geloof Me, daar zat niet veel Wijsheid bij, want als je eerlijk tegen je Zelf bent, dan weet je Nu, dat je niet anders had kunnen handelen, want ‘angst’ is gebaseerd op ‘beperking’, het klein houden van resultaten.

En het is gebaseerd op het kleine ‘egootje’, wat jij de Koning hebt gemaakt van jouw ‘angstige wereld.

Maar jij Weet Nu Zeker dat jij niet, wat dan ook uit de illusie ‘Bent.

Jij hebt Kennis gemaakt met jouw Hart en de Liefde en het \Licht, wat over je ging Schijnen. In het Begin vreemd, maar steeds meer Vertrouwd als een Thuisbasis.

Jij Bent in Uniekheid en Eenheid een Medeschepper voor het Nieuwe Paradijs op Aarde. En jij leert je Zelf steeds Beter Kennen als het Goddelijke Deeltje wat jij Bent.

Jij komt Voort uit Mijn Energie van Liefde en hebt Alles wat Ik ook Heb aan Energie en je mag steeds vaker en steeds meer en steeds dichter, bij de Waarheid Komen van jouw Zijn.

Heel Mijn Goddelijke Plan voor jouw In Uniekheid en Eenheid is gericht op jouw Hoogste Goed en Grootste Vreugde.

Het is ook jouw Plan, Ik ken het Geheel en jij Bent Bezig je het eigen te maken, ieder op eigen Unieke Wijze.

De vergetelheid van de illusie is voorbij en de Sluier wordt steeds dunner.

De Brug naar de overkant steeds Sterker, wat niet betekent dat de Brug naar het Licht leidt, maar naar het Nieuwe Paradijs op Aarde, waar jij in |Uniekheid en Eenheid in elk Nu Moment aan Bouwt, vol Overgave en met vallen en opstaan.

Zonden Bestaan hierin niet, wel vergissingen, maar die heb je dan nodig om in te zien en te doorvoelen, wat Wel bij je Hoort.

Het is een prachtige Reis als je daarvoor Kiest, maar een minder gemakkelijke Reis als je ervoor Kiest naar de andere kant te kijken en steeds te switchen van illusie naar je Hart Thuis.

Geef geen Kracht weg aan iets wat jij niet Bent en Kunt Zijn. Daar word je doodmoe van omdat jouw Energie vloeit in een bodemloze put.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten