Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 17 februari 2019

De Schepper - Jouw Keuzes


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Belangrijk kind, als jij een Boodschap leest en het Resoneert met je Hart en maakt je Blij, dan betekent het dat je er iets mee mag doen.

Maar de Keuze die je maakt komt vanuit jouw Uniekheid en jij gaat Doen wat Goed Voelt voor jou en niet wat goed is voor een Dierbare, of medereiziger.

En voor die Keuzes draag jij de Verantwoording en als de Keuze niet uitpakt zoals je had Gehoopt of misschien wel Verwacht, kun jij niet de Verantwoording gaan leggen bij de Resonerende Boodschap, of bij wie of wat dan ook.

Als jij je Verantwoording neemt, dan ga je Kijken waar de schoen wringt, verandert je Keuze, of haalt de afhankelijkheid van goedkeuring van buitenaf weg. Of welke reden dan ook, die jij vindt, dat maakt dat het niet Goed Voelt.

Eigenlijk geld dit voor Alle manieren waarop iets naar je toekomt, je aandacht trekt, op welke Wijze ook.

Je oog valt bijvoorbeeld ineens op een boek, die je koopt en leest en waaruit je veel haalt waarvan je Blij wordt. Of je hoort iemand iets zeggen en het blijft hangen en je wordt er Blij van, dus het Resoneert met je Hart.

Altijd ligt de Keuze bij jou, wat je gaat Doen met het Gelezene, of wat je hebt Gehoord. Of wat naar je toe is gekomen om je ergens mee bekent te maken en wat je mag aannemen als een Geschenk.

Jij Kiest op jouw Unieke Wijze Hoe jij het gaat Toepassen in jouw Leven, dus kun je nooit, wie dan ook, verantwoordelijk maken voor jouw Keuze(s). En voor de Unieke Manier waarop jij het toepast in je Leven.

Iets Leren van je medereiziger, wil niet zeggen dat je het Overneemt, zoals jij het krijgt aangereikt, maar dat jij er altijd je eigen Unieke Kleur aan geeft, jouw Unieke eigen Sausje erover giet.

Als jij dit doorvoert naar Alles wat jij krijgt aangereikt, in welke vorm dan ook, zul jij je veel Vrijer Voelen en er niets aan Verbinden naar je medereiziger toe.

Dit brengt enorm veel Vrede, Rust, Harmonie en Evenwicht. Alles bij je eigen Keuzes, vanuit jouw Hart aan houden en niets van je medereiziger in je Keuze meenemen, als het niet goed voor je Voelt.

Jouw Keuzes zijn van jou, claim ze en neem er volledige verantwoordelijkheid voor.

De Schepper van Al wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten