Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 9 januari 2019

De Schepper - Zielsverwanten


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder en Dierbaar kind, Jouw Ziel is van jou en heeft jou levenslang begeleidt, terug naar de Liefde die jij Was, Bent en altijd zult Zijn.

Jouw Ziel is het Dak van jouw Woning, van je Lichaam maar natuurlijk ook van jouw Gehele Zijn.

Het is een heel Sterk en Oerdegelijk dak en hoeft nooit vernieuwd te worden, maar het draagt wel Zorg voor jouw Vernieuwing en Herinnering.

En met jou zijn er vele Zielswezens, die net als jij, Voorlopers, Wegbereiders, Bruggenbouwers Zijn, allemaal op eigen Unieke Wijze. Mocht hier een benaming niet genoemd zijn die bij het rijtje past, wees dan Zeker dat deze erbij hoort.

Jouw Energie is in het Nu, door de vele Energie verhogingen, enorm verfijnd in Gevoeligheid.

Eerder had je een antenne nodig om aan te Voelen of er Waarheid voor jou Aanwezig was in bijvoorbeeld een geschreven Boodschap, nu Weet je het zonder Antenne, het is als het ware uitgekristalliseerd en de Boodschap komt Binnen of niet.

Ben jij een vaste bewoner van jouw Hart Centrum dan valt oordeel en veroordeling geheel weg, want jouw Hart Liefde kent dat niet.

Het zal gaan Gebeuren lief kind, dat jij samen zult gaan komen, met Zielsverwanten, je hoeft er niets voor te doen, het zal heel natuurlijk Gebeuren en je zult het ogenblikkelijk als dusdanig Herkennen.

Jij zit op dezelfde Energie Frequentie als jouw Zielsverwanten en daarom zal
het Gemakkelijk gaan.

Je hoeft niet bij elkaar in de buurt te wonen want er zijn vele wegen die naar samenwerking leiden. En die wegen zullen herkend worden en grote Vreugde geven en brengen.

Voelen is het Begin van de Lichttaal die de aarde taal ver te boven gaat. Woorden hoeven niet meer gebruikt te worden, want je Voelt wat er bedoeld wordt en je zult Begrepen worden.

Het komt en hoeft niet nagestreefd te worden, het zal er zijn als de juiste Zielsverwanten er klaar voor zijn.

Je zult Alle Hulp krijgen vanuit het Licht om dit Herkenningsproces goed te Doorlopen. Er wordt Oneindig veel van jou Gehouden lief kind.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten