Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 30 januari 2019

De Schepper - Belofte van Bevrijding


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en o zo kostbaar kind, Ik koester je en Omarm je en Draag je altijd, zeker in Momenten dat jij het Nodig hebt.

Als je bijvoorbeeld overweldigd wordt door verdriet. Geef Mij je tranen en je zult Weten en Voelen dat ze het nodig hebben om vol Compassie te worden Her- en Erkend.

Ze zoeken het Licht vanuit de duisternis. En zo is het met alle Gevoelens die boven komen en je overweldigen vanwege de intensiteit, waarmee ze zich Kenbaar maken.

Ze verbleven op jouw Verzoek in de duisternis en hebben je als dusdanig veel diensten verleend. Maar Nu zoeken ze het Licht, want hun Kern is ook Licht en ze hebben behoefte aan Her- en Erkenning.

Ze weten dat ze bij je horen en ze weten dat de duisternis het steeds benauwder krijgt en dat ze bij jou Geaccepteerd worden vanuit hun Kern die Liefde Is.

Ze melden zich niet om je bang te maken of onzeker of wat dan ook, maar om Bevrijd te worden van de Belofte die ze jou gegeven hebben, toen jij ze nodig had.

Omarm ze, heb ze vol Compassie Lief, zodat ze zich Gekoesterd en Begrepen Voelen. Want het is de Liefde voor je Zelf die jij koestert.

Jij Bent het, die volledige Her- en Erkenning nodig heeft van alle Deeltjes die zich voor jou hebben ingezet. Heb je Zelf Lief, bedank je Zelf en Vergeef je Zelf, dat je uit volledige onwetendheid, je Zelf in de steek hebt gelaten.

Mijn lief kind, je hebt gehandeld met de kennis die je op dat moment had en dat was uit pure ‘overleving’!

Herken de Kracht waarmee jij dit allemaal hebt doorstaan en Eer je Zelf om deze Kracht. Deze Kracht uit Pure Liefde bestaand, is tegen je gaan werken, door de opdracht die jij eraan gegeven hebt.

Neem die Liefdevolle, totaal Onschuldige Kracht terug en laat ze, met Onze Hulp vanuit het Licht, terugkeren naar jouw Zijn, die Pure Onvoorwaardelijke Liefde is.

Jij wist dat niet, toen het gebeurde, maar Nu wel, neem je Kracht vol Compassie terug, zodat het in het Nu gebruikt kan worden, om een steeds sterkere Kracht te vormen voor het mee bouwen van het Nieuwe Pasradijs op Aarde vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

De Schepper van Al Wat Is

4 opmerkingen: