Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 5 december 2018

De Schepper - Vliegen als een Adelaar


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, er wordt veel Beeldspraak gebruikt bij het duidelijk maken van Bedoelingen, waarvoor de taal niet toereikend is.

Zo wordt er gesproken over het Vliegen als een Adelaar, en dit dan te Visualiseren om hoog in je Energie te kunnen Verblijven.

Maar lang niet alle medereizigers kunnen Visualiseren, laat staan dat ze Weten wat het betekent.

Visualiseren is, je ogen sluiten, in dit geval een Adelaar met je Derde Oog zien Vliegen en je Zelf met deze Adelaar Identificeren.

Maar niet iedereen is (reeds) in staat met het Visualiseren dus het Zien van een Adelaar, die aan het Vliegen is, hoog in de Lucht`

Ben je (nog) niet in staat te Visualiseren, dan kun je het Vaak wel Voelen, met gesloten Ogen en dat is ook goed.

Er zijn zoveel Manieren om dit te doen, als er mensen zijn. In ieders Uniekheid, kan de Manier gevonden worden die bij je Past.

En denk erom, dat hierin geen goed of fout Bestaat. Dat lief kind, word nog té vaak gedaan.

Ook een Adelaar duikt wel eens naar beneden om een prooi van de grond te pakken, dat is zijn manier om aan voedsel te komen.

Je mag Zeker Weten lief kind, dat jij niet hoeft te duiken voor een prooi, want voor jou is er geen prooi, alleen maar Genieten van je Vlucht in volledige Vrijheid.

Een Adelaar is een Koninklijke Vogel en als dusdanig heeft hij zijn slaapplaats altijd hoog tegen een Berg, zodat niemand er bij kan. En hij volkomen Veilig is.

Verder heb je van Boven een Sprookjesachtig uitzicht over het Landschap, waar je van mag Genieten.

Jouw Dankbaarheid om zoveel Moois, kent geen Grenzen en het Licht en de Liefde in Uniekheid en Eenheid is Weergaloos.

Jouw Hart Centrum stroomt over van Licht en Liefde en je Geniet in elk Moment van je Vlucht en je veilige Thuishaven in je Hart Centrum.

De Schepper van Al wat Is

6 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, wederom veel dank voor de mooie boodschap 💜 💛 💜

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben een gevoelsmens en ervaar het als gevoel zeker noem mijn vogel de Boodschapper, daarnaast heb ik in mijn huis een prachtige uitzicht over de Markt en haven.!

    BeantwoordenVerwijderen