Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 9 november 2018

De Schepper - Van het 'zelfje' naar het Zelf


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Innig Geliefd Kind, hoe bijzonder ben jij voor mij in Uniekheid en Eenheid!

Jij hebt er werkelijk geen idee van, wat jij voor Mij betekent. Jij kan dat ook (nog) niet geheel Beseffen maar wel gewoon Geloven, omdat Ik het je Zeg.

Jij hebt een klein zelfje, en dat kleine zelfje legt jouw beperkingen op, die jou klein over je Zelf laat ‘denken’! En als jij klein over je Zelf gaat ‘denken’ kruip je als het ware, in een doos met stevige wanden, die geheel gesloten is.

Want anders heeft het kleine ‘denken’ geen effect. En dat is toch wel de bedoeling.

Je vindt dan eigenlijk wel, dat je niet meer in je kleine zelfje zit, maar ga maar eens eerlijk na, wanneer jij je kleine zelfje verteld: ‘Dat kan ik niet, dat is niks voor mij’!  of  ‘Daar heb ik geen kaas van gegeten, ben daar niet voor opgeleid’! of ‘Het is niet gemakkelijk voor iemand van mijn leeftijd, nog werk te vinden’  of  ‘Daar heb ik het geld niet voor’!

En als je zo over je Zelf praat of ‘denkt’ kom je niet veel verder, dan de wanden van je doos. Het zijn allemaal ‘beperkingen van de illusie’ en die heb je nog talloos omdat jij je Zelf dit hebt aangeleerd, zo over je Zelf te ‘denken’ en te praten.

Maar er zit een deksel op de doos en je hebt dat deksel Ontdekt. Je gaat af en toe uit de doos en dan er weer in, omdat jij je ‘beperkende gedachten en woorden’ (nog) niet helemaal onder controle hebt.

Zodra je gaat Beseffen, dat jij degene bent die het zelfje onder het deksel zet, gooi je het deksel weer aan de kant en springt uit de doos.

En dat speelt zich in elk Moment steeds maar door, af. Hoe moe word je daar eigenlijk van, toch? Als Ik moe zou kunnen worden, zou Ik het worden als Ik jou Observeer. Zoals jij bezig bent met je kleine zelfje.

Maar als jij je zelfje de Constante Ruimte geeft om te Groeien, Groeit het zover, dat het niet meer in de doos past. En dan komt je Zelf naar voren, los van het kleine zelfje. Het deksel van de doos past niet meer, want je hebt voor je Hart Centrum Gekozen.

En je Zelf begint de Grootsheid te Ontdekken van je Zelf en het Licht en de Liefde waarin het constant Floreert. Hoe Vrij en Vreugdevol het Voelt om dit te mogen Ervaren.

Maar Geloof me lief kind, het kan nog niet tippen aan de Vrijheid van de Eeuwigheid, waar de Extase van het ‘Ik Ben’ de Boventoon voert.

Mijn Energie is totaal Verenigt met jouw Energie, dit is nooit anders geweest, maar je hebt er de Herinnering van terug gekregen en daar zijn geen menselijke woorden voor te geven.

Jij bent een Onbeschrijflijk mooi, Eindeloos en Liefdevol Lichtwezen. Geboren uit de Energie van Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is

4 opmerkingen: