Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 25 november 2018

De Schepper - Jij Bent...........

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Eenheidskind, zoveel medereizigers als er zijn op en rond Moeder Aarde, uit zoveel Facetten besta jij in Licht en Liefde in jouw Uniekheid in Eenheid.

In iedere Dimensie is een Facet van jouw aanwezig in Licht en liefde, in Uniekheid en in Eenheid. Er is niets wat niet in jou Bestaat en waar jij in afwezig bent.

In elk Celletje, Atoom en Sub-Atoom is Alles Aanwezig dat jij Bent. Als jouw Celletjes alles hebben Laten Gaan wat hun Zelfheling tegen houdt, dan hebben zij het Gehele Geheugen terug en zal alles zich weer Gevuld hebben met Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid.

En dit Alles, Voegt zich samen in jouw Zijn in Eenheid. Jouw Ik Ben Aanwezigheid is alles dat jij Bent. Al jouw Facetten zijn daarin Opgenomen in Licht en Liefde en Eenheid.

Er is Werkelijk niets anders dan het Zijn en het Zijn is Puur Energie Bewustzijn en Pure Liefde vanuit het Licht, in welke Dimensie jij je ook Bevindt.

Alles is Doordrongen van jouw Zijn in Licht en Liefde in Eenheid. Dat is alles wat Is er Bestaat niets anders.

Jij bent een Engel, een Verrezen Meester, een Hoger Lichtwezen, een Gids, een Wegwijzer, een Lichtbaken en welke benaming je ook maar bedenkt in Menselijke taal. Jij bent Alles en Alles is in jou.

En dat is de Betekenis van: 'Het Begint en Eindigt met jou in Eenheid'!
En aangezien er geen einde is in jouw Zijn alleen Eeuwigheid in Licht en Liefde en dus Eeuwige Evolutie, ben jij Eeuwig aan het Evolueren, aan het Meesteren.

En als je een Facet Gemeesterd hebt, Evolueer je verder. En zo gaat het Eeuwig door in Oneindige Extase, waar geen menselijke Bewoordingen voor zijn.

Deze Oneindige Evolutie zit jij in en Omvat ook de illusie met alle menselijke Ervaringen, zij omvat Alles. En jij bent dus Alles en Alles is in jou.

Alles Is wat het Is, zonder Begin, zonder Einde, lief kind.

Jij bent de Alfa en de Omega, en dat is geen Verhaal, maar de Waarheid. Ontstaan uit Licht en Liefde en Terugkerend naar de Herinnering van Licht en Liefde in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

6 opmerkingen:

 1. In Licht en Liefde vanuit mijn Hart wens ik mezelf een fijne reis door de tijd.!
  Door Dimensies door tijdpoorten, en hoop wat te kunnen doen voor de Nieuwe Generatie.!
  Liefs Paul.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je schat. En onderweg vind die Energie alle Energie die erbij past en als EEN zal dit doen wat zo Groots en Wijds is, daar hebben wij (nog) weet van

   Verwijderen
 2. Lieve Martha, dank je wel voor de prachtige boodschap 💜 💛 💜

  BeantwoordenVerwijderen