Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 13 november 2018

De Schepper - Eerlijk zijn tegen je Zelf


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, als je een kind een stukje snoep belooft en vervolgens geef je het niet, dan ben je, minimaal, niet erg geloofwaardig. Je geeft het kind verkeerde signalen en het kind gaat jou kopiëren.

Dit is maar een voorbeeld, maar het gebeurt regelmatig. Hoe vaak zeg jij niet tegen je Zelf: ‘Dat doe ik vanmiddag wel even’! En vervolgens bedenk je aan het einde van je dag, dat je het niet gedaan hebt.

Wat zou dat me je Zelf doen? Waarschijnlijk heb je wel een verontschuldiging voor je Zelf. Maar als het vaker gebeurt, dan stapelen zich, bewust of onbewust, schuldgevoelens binnen in je, zich op.

En je begint je te ergeren aan je Zelf. Om nog maar niet te spreken van je Innerlijk Kind, die bezig is om een Vertrouwensband met je op te Bouwen en toe ziet hoe jij met je Zelf Omgaat.

En je mag ook Zeker Weten dat, hoe jij met je Zelf omgaat, ga jij ook met je medereiziger om. Want je bent Een. ‘Moeilijk’ te bevatten misschien, maar het is de Waarheid.

Wat jij voor je Zelf doet, doe je ook voor het Grote Geheel. Maar hoe jij met je Zelf omgaat, heeft ook zijn weerslag op het Grote Geheel.

Iets wat je echt tot je door mag laten dringen. Er is Niets, wat jij doet Voor of Tegen je Zelf, wat geen invloed heeft op Alles.

Als jij er bijvoorbeeld voor Kiest om tegen je Zelf te zeggen: ‘Dat kan ik niet, want ik heb last van Manische Depressiviteit, die in dit moment van het jaar altijd de kop op steekt’, dan zal jij deze Manische Depressiviteit de ether insturen als een ‘slachtoffer gedachte’.

Deze ‘gedachte’ is Energie en gaat een rondje draaien en pakt alle gelijke Energie mee en komt dan als een enorme sneeuwbal van Depressiviteit bij je terug om jouw bevestiging te geven, van wat jij graag wilt geloven.

En jij bewijst je Zelf dan, minimaal, dat je toch Echt wel heel veel Last hebt van……..! En zie, je hebt je Zelf bewezen dat jij daar toch echt Niets aan doen kunt, want het Is er gewoon.

Dit is een Voorbeeld lief kind, maar er zijn Talloze andere Voorbeelden, waarmee jij je Zelf Bewijst dat jij er toch Niets aan kunt doen, want het Overkomt je.

Je zegt eigenlijk: ‘Ik ben mijn Manische Depressiviteit’! En geeft daarmee je Macht uit handen en wast je eigen handen in onschuld en houd je Zelf compleet voor de gek.

Zo lang jij erin gelooft dat jij Manisch Depressief bent, dan zal je het blijven.
Het Universum geeft je precies wat jij Verlangt, daarin bestaat Geen twijfel.

Pas het toe op alles wat je Zegt of Doet en wees Compleet Eerlijk naar je Zelf, dan weet je wat je mag Laten Gaan en waar je mee mag Leren Leven en het Positieve eruit mag halen. Wat weer duidelijk laat zien, dat in alles een Keus zit verborgen.

Niet Kiezen lief kind, is ook een Keus. Gebruik je Wijsheid en Eerlijkheid!

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: