Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 15 oktober 2018

De Schepper - Zelf Vertrouwen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en zorgzaam kind, Ik merk dat jij je vaak Zelf iets verwijt, terwijl je reactie die je liet zien en die dit verwijt naar boven haalde, gewoon menselijk was en is.

Je probeert je best te doen, om vooral geen menselijke ‘fouten’ te maken. Want je vindt, dat jij dat toch ontgroeid bent en dus niet meer ‘hoort’ te voelen.

Het kan ook zijn, dat jij in het Licht en de Liefde van je Hart wonen, niet vindt passen bij de ‘status’, waarvan jij vindt, dat jij je er bevindt.

Kortom, je vindt dat het niet hoort, bij iemand die in het Licht en de Liefde van het Hart woont.

Maar lief kind, als jij in het Licht en de Liefde van je Hart woont, wat nooit helemaal consistent kan zijn, ben je dan minder mens?

Je woont nu eenmaal op Moeder Aarde, volgens Contract, en jouw Huisje is je Lichaam. Dat ontkennen brengt je verder van je Zelf vandaan dan jij, in werkelijkheid, wilt. En je Leeft (nog) onder de sluier.

Ik weet hoe graag jij je Licht en Liefde wilt laten Stralen en hoe groot je Intenties voor de Nieuwe Aarde zijn, dat hoef je niet aan Mij te Bewijzen. Ik wist het zelfs eerder dan jij.

Waarom blijf je dan ‘denken’, dat voor je Hart kiezen als je Thuis met zich mee brengt, dat je bepaald gedrag niet meer hoort te hebben.

In de eerste plaats ben en blijf je mens, anders was je niet op Moeder Aarde.

En in de tweede plaats maakt het mens zijn, en toch Kiezen voor het Licht en de Liefde van je Hart, je niet minder gevoelig voor terugval.

Het Zijn, waar je in aan het Groeien bent, maakt je niet minder mens.

Het onderdrukken van Emoties, welke dan ook, is niet goed. Want het laat Gevoelens die je onderdrukt, gisten en dat gaat tegen je werken.

Jij mag jouw Emoties laten Stromen, dat is Kracht. Het menselijke deel van je te Aanvaarden laat de Gevoeligheid zien die ook jij Ervaart en wat je in je medereizigers en al je Deeltjes terug Gespiegeld ziet.

Jij weet dat jij alles en iedereen Bent, met alle ups en downs. Het is de kunst te laten zien, wie je als mens bent met het Prachtige Licht en Liefde, Hartjasje aan.

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen: