Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 31 oktober 2018

De Schepper - Alles Is wat het Is

 

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, verward kind, alles Is zoals het Is, als je ervoor Kiest in het Nu te Leven.

Jij en al jouw Deeltjes staan daarin op eigen Unieke Plek. En dan zijn er nog Deeltjes van jou, die in hun Uniekheid hun Hart net op een kiertje hebben Geopend.

Heel veel Deeltjes van jou en misschien ook jij wel, hebben de illusie Gemeesterd.

Mede door een Constante Keuze voor het Licht en de Liefde van hun Hart en de Intentie om, in hun Uniekheid, uitsluitend te Focussen op het Nieuwe Paradijs op Aarde.

En omdat jij in Uniekheid en Eenheid steeds meer met de neus de goede kant op staat, gebeurt het dat het ‘egootje’ aan kracht en dus terrein begint te verliezen.

Maar ook de angst, onzekerheid en verwarring nemen toe, omdat het Voelt alsof je niet meer weet, welke kant op te gaan, omdat de illusie geheel is weggevallen van je schouders. Een last die verdwenen is, maar toch voor veel verwarring kan zorgen.

Bovendien Lijkt het of alles in de illusie zich verergert, maar niets is minder waar, het verergert om te verdwijnen. Wat Aan het Licht komt, Door het Licht en de Liefde in elk Moment, word teruggebracht en getransmuteerd naar Licht en Liefde.

Je mag met Nieuwe Ogen vanuit het Licht en de Liefde in je Hart kijken en met Nieuwe Oren Luisteren naar alles wat in je Leven plaats vindt, want de verandering in Bewustwording heeft zich Versneld en dat is Prachtig!

Maar alleen het Licht en de liefde in je Hart laat je dit Ervaren en Voelen, niet de buitenwereld. Lach om de capriolen van je ‘denken’, (het egootje dus), die totaal geen macht over je heeft, als jij dit niet toelaat.

Het is heel belangrijk om de Keuze te blijven maken voor het Licht en de Liefde in je Hart in elk Moment.

Ben je nog niet zover, dat je dit vast kunt houden, Kies dan telkens weer om Terug te Keren naar het Licht en de Liefde in je Hart waarmee jij in jouw Uniekheid zult Zegevieren!

Alles Is wat het Is in elk Moment en je ben altijd op de plek waar je hoort te zijn en bezig met wat je hoort te doen in elk Moment.

En Alles wat zich meldt aan jou, vanuit de diepte van de illusie, is niet wat jij Bent. Luister ernaar, kijk ernaar, vanuit je Hart Centrum.

Bedank het voor de bescherming die het je gegeven heeft. Vergeef je Zelf dat jij deze beslissing vanuit verwarring hebt genomen. Houd van dit deeltje van je Zelf vol Compassie en nodig het in je Hart uit, voorgoed. Neem het op in Liefde.

Mijn Onvoorwaardelijke Liefde is Eindeloos, dus de jouwe ook.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten