Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 19 september 2018

De Schepper - Zeker Weten en Begrijpen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Begrijpend kind, de illusie is geweest, het begint af te brokkelen, omdat jij in Uniekheid Eenheid ervoor hebt Gekozen, je niet langer voor de gek te laten houden of te laten onderdrukken.

Je neemt in Uniekheid en Eenheid Verantwoording voor je Zelf en het leven in de illusie, wat je achter je hebt gelaten, zodat het in Licht en Liefde hernieuwd Opgenomen kan worden.

Dat betekent, dat aandacht schenken aan alles wat geen fundament heeft van Onvoorwaardelijke Liefde heeft, het in stand houdt. En dat is de illusie grotendeels.

Ondergrondse activiteiten komen aan het Licht door het Vele Licht dat er vanuit jouw Hart Licht in Uniekheid en Eenheid wordt uitgezonden.

Het wordt door de Violette Vlam Geïdentificeerd, Getransmuteerd en teruggebracht tot de Uiteindelijke Goddelijke Perfectie, onder de Bezielende Leiding van Meester Saint Germain.

Dat betekent, geen herdenking aan iets uit het verleden, want herdenking is aandacht.

Het Bewustzijn van jou in Uniekheid en Eenheid is dusdanig gegroeid, dat je kunt en mag Begrijpen, dat aandacht Energie is.

Dus mag je bedenken dat als je bijvoorbeeld 9 – 11 herdenkt, met de bedoeling dat het zich niet mag herhalen, dat het Energie geven is aan iets, waar je niets meer aan kunt veranderen.

Het is gebeurd en er is een enorme Saamhorigheid en intens veel Licht en Licht en Liefde door ontstaan, wat je in Uniekheid heel Blij kan maken, want er is dus ook iets Positiefs uit ontstaan.

Ik hoor je nu denken: 'En de slachtoffers dan, die mag je toch wel gedenken'?

Deze slachtoffers hebben hun Leven gegeven, volgens Contract, en hebben daar mee, onder anderen, meegewerkt om de Saamhorigheid en de Liefde en het Licht te helpen Ontstaan.

Bovendien zijn ze heel Liefdevol bij Ons opgenomen en Werken nu vanuit het Licht mee, om jou in Uniekheid en Eenheid te helpen het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde te brengen.

Zelfs het verdriet van de nabestaanden, was onderdeel van Mijn Plan en zij begrijpen en zien dat Nu ook.

Herdenking is dus totaal overbodig en je mag in Uniekheid en Eenheid ervoor Kiezen, het verleden (illusie) niet meer naar de toekomst te halen in het Nu lief kind.

Eer de Zielen die dit hebben mogelijk gemaakt, dat deze Saamhorigheid, die ongekend was, tot stand kon komen.

Eer de nabestaanden die dit mochten gaan Begrijpen en verder konden gaan met het Leven te Beleven.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten