Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 10 september 2018

De Schepper - Volmaaktheid en Onvolmaaktheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Liefdevol kind, weet jij dat in Volmaaktheid, de Onvolmaaktheid verborgen zit, en omgekeerd? Zolang jij onder de sluier bent, zul jij geconfronteerd worden met tegenstellingen en dit is zo een tegenstelling. Althans, dat lijkt het.

Want als je een denkbeeldige lijn trekt en je zet aan beide uiteinden, links bijvoorbeeld, Onvolmaaktheid en rechts Volmaaktheid, dan zit precies in het Midden de Onvoorwaardelijke Liefde.

Je Spirituele Hart zit in het Midden van je borstbeen net onder de borsten, met links en rechts je borsten, ook daar het Midden, waar de Onvoorwaardelijke Liefde zich in het Centrum van je Hart bevindt.

De weegschaal die ontstaat word in evenwicht gehouden door de Onvoorwaardelijke Liefde in het Midden. Tenminste als jij voor het Licht en de Liefde van je Hart Kiest, want Moeder Aarde is een Vrije Keuze Planeet, wat heel vaak voor disbalans zorgt.

Zo kun je vele tegenstellingen bedenken waarvan het Midden, de Onvoorwaardelijke Liefde in je Hart Centrum is. Je Chakra's, 3 onder het Hart chakra en 3 boven je Hart chakra geven ook weer het Centrum van het Midden, de Onvoorwaardelijke Liefde aan.

Neem Liefde aan 1 kant van een lijn en aan de andere kant als tegenstelling, haat. De Balans in het Midden is wederom de Onvoorwaardelijke Liefde in je Hart chakra. Zo kun je veel tegenstellingen bedenken en het Midden wordt altijd aangegeven door je Centrum van Kracht in je Hart.

Omdat er nog vele medereizigers het Spirituele Hart in hun Midden, (nog) niet gevonden hebben, zodat het zich kan Openen, is de lijn van Onvolmaaktheid en Volmaaktheid en alle andere lijnen die tegenstellingen aangeven, in disbalans.

Dat veroorzaakt hevige schommelingen, zowel voor het Weer als voor persoonlijke spelletjes en dergelijke, die nog uitgespeeld dienen te worden. Voordat het Centrum van Kracht in het Midden, word gevonden nadat een Hart zich geopend heeft.

Vele Zielen Kiezen ervoor terug te keren naar het Licht, omdat ze hun Contract uitgewerkt hebben, of omdat ze het allemaal niet meer aan kunnen.

Het loopt allemaal volgens Plan, Mijn Plan en dus ook jouw Plan en het Is wat het Is.

In alles wat op deze Vrije Wil planeet plaatsvindt, is het Centrum van Kracht het Midden waarvoor je Kiezen mag en waar je de Rust vindt die je nodig zult hebben. Net als in het oog van een cycloon, waar in het Midden de meeste Rust bestaat.

Laat alles Zijn wat het Is en Kies ervoor in je Centrum van Kracht te blijven lief kind.

De Schepper van al Wat Is

2 opmerkingen: