Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 21 september 2018

De Schepper - Van Onvolmaaktheid naar Volmaaktheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Wondermooi kind, wat ben jij Mooi en Sterk en Veerkrachtig.

Jij Zelf hebt ervoor Gekozen de illusie te ervaren en dus hoe het zou zijn, zonder mij te Zijn.

Daaruit is de Onvolmaaktheid ontstaan, de Onechtheid, waarvan jij, in de vergetelheid van jouw levens, bent gaan ‘denken’, dat er alleen deze illusie, onechtheid, bestond.

Jij hebt de Keuzevrijheid meegekregen en het kleine Vlammetje, diep binnen in jou verstopt. Dit Vlammetje wat bij Herinnering weer zou opvlammen.

Dit vlammetje heeft gezorgd dat jij, in jouw onechte bestaan, zou Blijven Bestaan. En dit vlammetje heb jij meegekregen van Mij om samen met je Keuzevrijheid de Eeuwige Waarheid van wie en wat je bent, terug te Herinneren.

Er Bestaat uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde en jij bent door dit Vlammetje in jou, met Mij Verbonden Gebleven. Anders was jouw Bestaan niet verzekerd geweest.

Maar hoe zou Ik jou in de steek kunnen laten als jij uit Mijn Liefdesenergie bent voortgekomen? Dat is onmogelijk!

Alles waaruit Mijn Energie Bestaat, is ook in jou Aanwezig. Maar je bent het vergeten, tijdelijk, bij het ervaren van de ‘onechtheid, de illusie.

Je bent Nu bezig, in Uniekheid en Eenheid, terug te keren naar de Herinnering, dat je nooit bij Mij vandaan bent geweest.

Maar om je dat te kunnen Herinneren, heb je de Onvolmaaktheid nodig om tot Volmaaktheid terug te keren.

Alles te samen Ben jij in jouw Uniekheid en in je Eenheid voor Eeuwig.

Je hebt het nodig te her- en erkennen dat de onechtheid van de illusie je heeft teruggebracht naar de Herinnering van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

En waar kom je vandaan? Vanuit de Onvolmaakte Volmaaktheid van de illusie naar de Eeuwigheid, waar het opgenomen zal worden in de Eeuwigheid.
De Schepper van Al Wat Is

6 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, ik dank je zeer voor de mooie boodschap 💜

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd indachtig de schepper een in tijd te zijn, liefdevol besluit genomen, en ben vrij van Illusie ik heb mijn Hart dat klopt, voor anderen en meer heb ik niet nodig, om mij gewaardeerd te voelen, dankbaarheid voorgoed altoos de Schepper mijn hart.!

    BeantwoordenVerwijderen