Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 26 september 2018

De Schepper - Illusie versus Eeuwigheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Liefdevol Kind, er wordt vaak de ‘brandende’ illusie vraag gesteld:

‘Als er een God bestaat, waarom is er dan zoveel ellende op aarde’?

En ook jij, mijn lief kind, hebt wel eens dat jij je dat afvraagt, maar jij Weet dan heel Snel hoe het zit.

Deze vraag komt uit de illusie, de illusie heeft geen fundament van Onvoorwaardelijke Liefde, de Energie die uit Mij Voortvloeit. De illusie is op zand gebouwd.

Jij hebt, in Eenheid en Uniekheid, het besluit genomen de afgescheidenheid van Mij te ervaren. Dit werd de illusie, met het overleven in plaats van leven.

De illusie staat voor het grote toneelspel, waarin jij alle rollen hebt vertolkt die jij nodig had te spelen in jouw Uniekheid. Overlevingsmechanismen werden gebouwd door jou in Uniekheid en Eenheid.

Verdeel en Heers was het motto. Als ik het heb, kun jij het niet hebben.

Overheersing en onderdanigheid. Oorlog op Vrede en dan weer oorlog en dat is de trend die voor millennia geheerst heeft.

Het kleine Liefdeslichtje, binnen in jou is er altijd geweest, anders zou je niet hebben kunnen bestaan. De Keuzevrijheid maakte dat jij steeds opnieuw, kon kiezen, tussen Licht of donker.

Hoe zou je Licht kunnen herkennen als je het donker niet ervaren had. Hoe zou je wit hebben kunnen kiezen, als je zwart niet had leren kennen.

Dat heeft de illusie allemaal voor je gedaan, je via de Keuzevrijheid geholpen de weg naar de Innerlijke Liefde en het Licht van je Hart Thuis terug te vinden.

Maar jij hebt deze illusie in Uniekheid en Eenheid, gebouwd en zijn bestaan gegeven.

Je bent zover in de vergetelheid gezakt, dat je ‘dacht’ dat er niets anders bestond dan dit horrorverhaal, met de steeds terugkerende ellende.

Maar beseffen dat jij in Uniekheid en Eenheid de geweldige ontwerper en bouwer bent van deze illusoire, dus onechte wereld, deed je niet.
Totdat jij je bewust ging worden, in jouw Uniekheid, van je Keuzes en het Lichtje in jouw binnenste begon op te vlammen. En de Thuisreis begon.

Maar geen enkel stukje van deze illusoire nachtmerrie heeft ook maar iets te maken met Mij. Mijn Energie van Liefde kent de illusie niet en weet dat ze in jouw verbeelding bestaat.

Maar Nu ben je Thuis bij de Herinnering dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent.

En jij in Uniekheid en Eenheid, die daarin vooroploopt, mag en heeft de verantwoordelijkheid om deze Onvoorwaardelijke Liefde te Verspreiden.

Daarvoor ben jij in Uniekheid en Eenheid op Moeder Aarde.

En de slapers, wiens Hart (nog) gesloten is, vragen zich af, waar er dan een God is en waarom deze niets doet?

En Geloof Me, alleen en uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde is daarop het antwoord en dan zullen ook deze slapers de weg naar Herinnering bewandelen en zich hun Keuzevrijheid Herinneren.

Wat zij doen is hun eigen pijn projecteren op het ‘onderwerp’ waarvan ze ‘zeggen’ en ‘denken’ er niet in te Geloven.

Er Bestaat uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde en dat is wat jij in Uniekheid en Eenheid Bent. Al het andere is illusoir.

De Schepper van Al Wat Is
4 opmerkingen: