Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 19 augustus 2018

De Schepper - Zelf - Vertrouwen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, ‘wantrouwen’ is iets, dat jij vaak (nog) voelt. Naar deze boodschappen, begint het steeds beter te worden en heeft het vaak nog te maken, met geen of weinig Zelf - Vertrouwen.

Maar Ik zie vaak ‘wantrouwen’ tegenover Boodschappen die niet met jouw Uniekheid in het Licht en de Liefde van je Hart Resoneren. Waarom? Elke Boodschap komt naar voren, voor diegene die het op díé manier nodig heeft en het dus wél Resoneert.

Als iets niet met jouw Hart resoneert, laat de Boodschap dan gewoon zijn. Een heel scherp voorbeeld is hiervoor: 'Hitler heeft de macht gekregen, bij de gratie van de mensen die in hem geloofden. Waren deze mensen er niet geweest, dan was Hitler niet op gestaan.

Er bestaat ook vaak ‘wantrouwen’ naar elkaar. Een beetje van: ‘Ik weet het beter dan jij' en een beetje van ‘eigengereidheid’ en een gebrek aan Respect voor het Pad van je medereiziger.

Maar ‘denk’ jij, dat het nodig is, overal een bepaalde mening over te hebben?

Dan mag je bedenken, dat er maar één Pad belangrijk is voor jou en dat is je eigen Pad, je medereiziger is Verantwoordelijk voor eigen Pad en verdient daarom jou Respect.

En als jij Respect schenkt, lief kind, zul je Respect terugontvangen. Gebeurt dit niet naar jou toe, dan mag jij je eigen Weg gaan en dan zul je medereizigers tegen gaan komen, die wel op dezelfde Energie zitten als jij.

Alles begint bij je Zelf, als jij van je Zelf Houd en dat Uitstraalt, dan zul je merken dat je medereizigers ook van jou Houden.

Als jij jezelf Respecteert, dan zul je merken dat je ook wordt Gerespecteerd. Alles wat jij doet vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, komt bij je terug. Niet zoals jij vindt, dat het zou horen te gaan, maar zoals het loopt volgens Ons Plan. Weet je nog? Mijn Plan is ook jouw Plan.

Alles is in elk Moment, altijd goed in je Wereld, behalve als jij gaat 'denken' dat het niet goed gaat.

Het heeft allemaal te maken, met hoe jij naar Moeder Aarde en al haar inwoners kijkt. Met de ogen van je Hart of met de ogen van je lichaam.

Waar kies jij voor?

De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: