Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 12 augustus 2018

De Schepper - Integratie


De Schepper – Integratie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief fantastisch kind, jij mag nú weten dat de gehele illusie, met alle miscreaties, in wezen in de Kern, Liefde in zich hebben.

Er is niets in de Schepping, wat van Mij komt, wat niet vanuit Onvoorwaardelijke Liefde geschapen is en dus, in de Kern, Liefde ís.

Jij hebt in Eenheid het idee gevat, zonder Mij verder te gaan en daardoor is alles, wat door jou in Eenheid gecreëerd is, schijnbaar zonder Liefde.

Het enige verschil is dat jouw miscreëren in Eenheid, vanaf het allereerste begin, niet echt was, maar een spel, dat jij in Uniekheid en Eenheid hebt besloten te spelen.

Jij bent daar in Uniekheid en Eenheid zo in verstrikt geraakt, dat jij de Onvoorwaardelijke Liefde die je was, bent en blijft voor Eeuwig, geheel in de vergetelheid is geraakt.

Daardoor is er een angst ontstaan voor de Liefde en is het 'denken' ontstaan dat Liefde pijn betekent enzovoorts.

En ben jij in Eenheid gaan creëren met de Scheppingskracht, door Mij gegeven, en is deze tegenovergesteld gaan werken. Tegen jou!

Maar omdat de illusie vanaf het begin een spel was, is en altijd zal blijven en dientengevolge niet echt is, heeft ze totaal geen invloed gehad, heeft het Nu niet en zal het nooit hebben, op de Onvoorwaardelijke Liefde die jij bent en die in Alles is voor Eeuwig.

Door de afgescheidenheid zij jullie uiteengegaan en hebben jullie je in deeltjes opgesplitst. Dus is Herinnering een Integratie van alle deeltjes in Uniekheid terug naar Eenheid.

Als de illusie, het spel, helemaal uitgewerkt en uitgespeeld is, zal er alleen de Onvoorwaardelijke Liefde overblijven. De Onvoorwaardelijke Liefde, die in en door Alles en iedereen verweven is, tot in Eeuwigheid.

Onvoorwaardelijke Liefde kan nooit vervangen worden door de illusie, de illusie wordt met zekerheid vervangen door de Onvoorwaardelijke Liefde, want alleen deze Onvoorwaardelijke Liefde is werkelijkheid en Waarheid tot in Eeuwigheid.

Dus Mijn lief kind, waarom zou je aan iets vasthouden dat je nooit de voldoening kan geven van het Licht en de Liefde vanuit het Hart? De Herinnering zal volledig terugkeren voor iedereen in Uniekheid naar Eenheid.

De Schepper van Al Wat Is

1 opmerking: