Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 23 juli 2018

Boodschap van Vrijheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Bijzonder Dierbaar kind, een Boodschap van Mij is een Boodschap om door te geven.

Als het Resoneert met het Licht en de Liefde van jou Hart en je wordt er Blij van, geef je met Blijdschap door op alle mogelijke manieren en dat zijn er vele.

Jij geeft op jouw Unieke wijze, deze Boodschappen door aan medereizigers, waarvan jij voelt, dat ze er open voor staan.

Boodschappen van Mij zijn beslist niet om voor je Zelf te houden, wel om ze op jouw Unieke wijze voor te Leven. Dan Zend je de Boodschap al uit.

En ik voel nu de gedachte: 'Ze zullen me aan zien komen, het hoeft toch niet het enige te zijn, waarmee ik me bezighoud'?

Als het Licht en de Liefde van je Hart jou heeft omsloten, dan is het niet meer het 'enige' maar ALLES!

Is dit bij jou (nog) niet het geval, dan heb je nog iets te laten gaan uit het diepst van je celletjes, waarmee jij jezelf tegen houdt.

Geloof en Vertrouw, dat het zich zal aandienen als jij eraan toe bent. Dan kun je het laten gaan, met Hulp van de Lichtfamilie. En het in Licht en Liefde Omarmen en opnemen.

Vier je Vrijheid en deel deze Boodschap van Vrijheid. De Vrijheid die alles omvat en niet 'sommige'! De Wetenschap dat alleen Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde Bestaat.

Vier dat je Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde bent, niet een klein beetje maar als een totale Waarheid, in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig. Aanvaard het, Adem het in, pak een melodie en zing de gehele dag: 'Ik ben Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde'.

Schrijf het op briefjes en plak het op door je gehele huis, zodat je het overal tegen komt. De Waarheid, dat jij Onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde bent.

Vier de Waarheid dat jij een Geliefd Kind van Mij bent. Laat het als een groot Wit Licht door je heen Stromen. Als je een douche neemt, laat het water dan deze Wetenschap over je heen laten Stromen.
Jij bent Mijn Geliefd Kind in Onvoorwaardelijke Liefde voor Eeuwig.

Ik heb jou naar Mijn Evenbeeld Geschapen en jij bent een Medeschepper voor het Nieuwe Paradijs op Aarde in elk gegeven moment in het Nu.

De Schepper van Al wat is2 opmerkingen:

  1. Dank je lieve Martha, voor de mooie boodschappen die je deelt, ik kijk er iedere dag naar uit om ze te lezen 😘⚘😘❤

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Martha, hartelijk dank voor de mooie boodschap 💜

    BeantwoordenVerwijderen