Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 21 juni 2018

De Schepper - Virusscan


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder dierbaar kind, jij hebt nog steeds last van de stukjes overlevingsmechanismen en afweermechanismen die vanuit de illusie mee zijn gekomen in je celletjes. De versnellende en verhogende Energieën helpen hier een duidelijk handje mee.

In het Nu kan er zomaar iets naar boven komen dat jou van je stuk brengt. Ook al woon je in het Licht en de Liefde van je Hart, toch kan het gebeuren dat er kleine stukjes naar boven komen die je mag Omarmen en waar je vol Compassie en Liefde afscheid van mag nemen.

Je zou ook kunnen Visualiseren dat je een Virusscanner aanzet die je elke dag laat draaien op een voor jou comfortabele tijd, die je de opdracht geeft voor jouw Unieke manier, alle niet meer passende deeltjes uit de illusie voor je opruimt.

Ze passen niet meer bij je en ze dienen je niet meer.

Dit zal je helpen en je kunt altijd Hulp aan je Familie in het Licht vragen, op jouw Unieke Wijze. Dit als je het een beetje te veel wordt.

Wij, in het Licht, zijn er altijd voor jou en we staan altijd klaar om je de gemakkelijkste weg te wijzen, dus luister naar je Hart, lief kind.

En wees Liefdevol en vol Compassie naar je Zelf toe.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: