Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 24 juni 2018

De Schepper - Thuisbasis


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, zorgzaam kind, jij wilt nog heel graag, vanuit jouw Onvoorwaardelijke Liefde voor iedereen in je omgeving zorgdragen.

Maar denk je niet, dat Zorg Dragen voor je Zelf de hoogste Prioriteit heeft? Zodat jij aan je omgeving kunt laten zien, hoe jij dat doet?

Dat is namelijk Zorg Dragen voor al je deeltjes en medereizigers, die zich in de illusie van jou afgesplitst hebben, omdat zij dit voorbeeld, van Onvoorwaardelijke Liefde, (nog) niet kregen.

Kinderen nemen over wat de ouders of verzorgers ze Voorleven, ze kopiëren wat ze Voelen, eerder dan wat ze zien.

Ze willen graag het gevoel hebben dat er van ze Gehouden wordt en dat ze Goed zijn, zoals ze zijn. Jij hebt jouw kinderen te leen, zij zijn geen bezit van jou.

Jij mag ze Begeleiden, vol Onvoorwaardelijke Liefde en je mag ze sturen naar Zelf Liefde. En dat kan alleen wanneer jij van je Zelf hebt leren Houden.

Dat is het meest belangrijke Fundament, dat jij je kind mag meegeven. Dat ze Fantastisch zijn en dat fouten maken mag, omdat ze nog aan het leren zijn.

Je geeft ze niets mee, waarvan jij weet dat het jou niet gediend heeft. En als ze dan met alle gereedschap die jij ze, zo goed mogelijk hebt meegegeven, hun eigen Pad zelfstandig gaan bewandelen, dan zal dat Pad vele malen lichter zijn, dan jouw eigen Pad ooit geweest is.

Jij bent de belangrijkste verzorger van je kind, jij geeft het een Thuis Basis, waar ze zich Veilig voelen en zichzelf kunnen en mogen zijn.

Net zoals Ik jou een Thuis geef, waar jij je Veilig voelt en helemaal je Zelf mag zijn lief kind. Ook tijdens je Herinneringsproces.

De Schepper van Al wat Is

1 opmerking: