Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 11 juni 2018

De Schepper - Resonantie


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief Bijzonder kind, jij leest een boodschap, van welke channel dan ook en van wie van ons uit het Licht dan ook, en je wordt er enorm Blij van. Je Hart stelt zich open voor de Boodschap en gaat sneller kloppen.

Dat is resonantie. De Boodschap is voor jou en al jouw deeltjes, die er ook Blij van worden bedoeld.

Wij, vanuit het Licht, zorgen ervoor, dat het jou bereikt en jij het tot je kunt nemen. Wat dus jouw Keus is, Wij kunnen je niet dwingen.

Maak jij de Keuze, deze Boodschap te aanvaarden en tot je te nemen, dan neemt jouw Hart het op en aan, en verhoogt het op deze manier jouw Energie en dus ook je Resonantie.

Op deze geweldige Wijze, waarin jouw Keus belangrijk is, sta jij Ons toe je te bereiken met Onze Hulp. En natuurlijk ook van de Channel, het Kanaal.

Wanneer jij je verbindt met je Hart Centrum kom je terug bij de Resonantie, de Energie van de Boodschap. Deze Boodschap is in je Hart binnen gekomen en zal niet opnieuw verdwijnen.

Maar om deze Boodschap werkzaam te laten zijn, is jouw Aandacht voor de Stilte in je Hart belangrijk. Steeds opnieuw wordt dan de Kern van de Boodschap geactiveerd.

Al ga je per dag, maar een paar minuten naar je Hart Centrum voor deze Verbintenis en de Herinnering aan de Boodschappen die jou zijn toegestuurd, dan zullen deze geactiveerd worden.

Dit is dus ook je Resonantie verhogen en bij elk bezoek aan je Hart Centrum activeren en Waar voor je laten Zijn.

Het geeft je Rust en Kracht en de Liefdevolle Wijsheid die je gezonden is, door Ons via een Channel, Kanaal.

Je mag dus zeker weten dat dit vanuit Totale Onvoorwaardelijke Liefde voor jou in Eenheid, aan jou geschonken wordt. Helemaal volgens Mijn Plan en dus ook jouw Plan,

De Schepper van Al wat Is

2 opmerkingen:

  1. Lieve Martha, heel erg bedankt voor de mooie boodschap ��

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt lieve Martha, ook omdat je het mogelijk maakt, en dank aan de Schepper van Al wat is ❤💞❤

    BeantwoordenVerwijderen