Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 22 mei 2018

De Schepper - Stilstand


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, meest Dierbaar kind, jij bent zo gewend je bezig te houden met je deeltjes en medereizigers, dat het niet in je opkomt, om het anders te gaan doen.

Het voelt veel prettiger je op je medereizigers en deeltjes te richten, dan stil te staan bij je Zelf.

Dus ga jij je Zelf wijsmaken dat, je bezighouden met je medereizigers, toch ook wel heel erg Liefdevol is. En aan je Zelf ‘denken’, wordt dan egoïstisch.

Daardoor zie jij niet de val, die jij voor je Zelf hebt opgezet. Door met je medereizigers bezig te zijn, Hoef jij niet aan je Zelf te denken (werken).

Dan hoef jij het diepe ‘schuldgevoel’ dat hierin verborgen zit, niet onder ogen te zien.

Bewijs jij je medereiziger een dienst, door zo intens met hem/haar bezig te zijn?

Nee, integendeel, het valt onder ongevraagd advies, waar men niet op zit te wachten.

Als jij je bezighoudt met je Zelf en het Licht en de Liefde in je Hart en dat Licht door je heen laat stromen, dan doet dit zo intens veel meer.

En je medereiziger hoeft het niet eens te weten, want wat je doet, doe je voor je Zelf en daarom ook voor het Grote Geheel.

Als jou Onvoorwaardelijke Liefde zich vermengt met die van al je deeltjes in Eenheid die zich hiervan ook bewust zijn, dan is het Feest.

En het klinkt en voelt, als een kerkklok in de verte die maar aan blijft houden, tot men er aandacht aan schenkt en het geluid steeds dichter bij komt.

Deze kerkklok laten luiden is, waar je voor op Moeder Aarde bent gekomen.

Het is de klok van de Nieuwe Aarde, die de toon van Vrijheid brengt en Vrede en Gelijkheid brengt, dat, waar iedere medereiziger naar verlangd, ook als die zich daarvan nog niet bewust is.

De Vrede van Eenheid in Uniekheid.

De Schepper van Al wat is

4 opmerkingen: