Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 25 mei 2018

De Schepper - Goddelijke Zegeningen


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wonderbaarlijk kind, Goddelijke Zegeningen, je hoort het en gaat (vaak) al invullen. Verwachtingen dus, bewust of onbewust, het maakt niet uit.

Maar Goddelijke Zegeningen lief kind, vraag je niet aan, die krijg je bij voortduring.

Het is voorjaar en je staat op en de Zon schijnt, een Zegening. Ook als de Zon niet schijnt, kijk je naar wat er wel te ontdekken is en ga je ervoor openstaan.
Jij BENT de Zon, kijk in de spiegel in je ogen en je ziet de Zon.

Je kunt zelf invullen hoe het voor jou in Uniekheid voelt. Je hebt te kiezen wat je gaat nemen voor ontbijt. Je mag ervan genieten en de Zegening erin zien en er Dankbaar voor zijn. Je kan drinken, zoveel je wilt en wat je wilt. Een Zegening, want er zijn (nog) plekken op Moeder Aarde waar dit zeker niet het geval is.

Zelfs in jouw Unieke moeilijke momenten word je Gezegend, want je krijgt iets aangereikt, waarmee je voor je Zelf kunt Kiezen om te groeien. Je hebt alle Hulp vanuit het Licht, ze staan klaar om jou in je Uniekheid te helpen, Koesteren, Liefhebben, een Zegening dus.

En vergeet niet, de Zegeningen die jij aan je Zelf geeft als je aanvaard en Gelooft dat Zegeningen constant zijn, in en door alles. Jij bent je eigen Zegening in elk moment.

Elke keer dat jij je ogen sluit om te slapen, ben je veilig en wordt beschermd, Gezegend dus. Elke keer dat je droomt en de droom onthoudt, wat gebeurt als de droom belangrijk voor je is, word je Gezegend, want de droom komt je iets vertellen.

De weg door de illusie was zwaar voor je, maar je werd nooit in de steek gelaten. Een Zegening dus. De weg door de illusie was een aaneenrijging van Keuzes, een Zegening dus.

Jij bent van en voor je Zelf een voortdurende Zegening. De Onvoorwaardelijke Liefde die je bent, hoever je ook in deze Herinnering bent, is een Zegening.

In elk moment ben jij een Zegening voor je Zelf en daardoor voor ALLES.
Jouw Goddelijkheid is een Ware Zegening voor Moeder Aarde en al Haar Leven.

Het is onmogelijk zonder Goddelijke Zegening te zijn, want het is wat je bent.
Zelfs in de donkerste momenten, wordt er Oneindig veel van je Gehouden, voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is2 opmerkingen:

  1. Dankbaar,fijn nog eens te weten dat jullie er altijd zijn . Bedankt Martha om deze liefde te delen xxx ❤🌷

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Martha, ik dank je voor de mooie boodschap 💜

    BeantwoordenVerwijderen