Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 15 december 2017

De Schepper - Zegevieren


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel bijzonder kind, jij hebt gekozen om de illusie te ervaren, het afgescheidene zoals je weet.

NU ben je bezig, uit de vergetelheid terug te keren naar de herinnering van Licht en Liefde, dat wat je bent in Uniekheid, Eenheid voor Eeuwig.

En in de tussentijd zit een scala van boze dromen, gespeelde rollen, overlevingsstrategieën enzovoorts.

Toe jij koos voor de ervaring, zonder Mij verder te gaan, heb je er tevens voor gekozen een ervaring te ondergaan die je ver weg van de herinnering van het Licht en de Liefde, die je bent heeft gebracht.

Maar als jij de herinnering stukje bij beetje terugkrijgt, dan mag je gaan beseffen, wat jij overwonnen hebt.

Jij hebt de tegenstellingen van de illusie opnieuw samengevoegd, tot de Eenheid waar ze bij hoort.

Zonder jou, in Uniekheid en Eenheid was dit nooit gelukt. Natuurlijk heb Ik je nooit in de steek gelaten, maar je Mijn vertrouwen geschonken, via Keuzevrijheid, de herinnering aan Het Licht en de Liefde van je Hart terug te vinden.

Ik wist dat jou dat zou lukken, en dat jij met Vlag en Wimpel de illusie terug zou brengen naar het Licht en de Liefde, waar het samengevoegd tot Licht en Liefde, thuishoort. Niet als illusie, maar als Eenheid.

Jij Mijn lief kind, hebt iets bereikt en samengevoegd, dat niets en niemand ooit gedaan heeft in jouw Uniekheid en Eenheid.

Jij wordt erom op handen gedragen en geëerd, want dit is nog nooit in de gehele Schepping gebeurt en dat alles door jou in Uniekheid en Eenheid.

Dit mag je meenemen als de illusie volkomen verdwenen is en samengevoegd met het Licht en de Liefde, omdat de sluier verdwenen is. De Wijsheid en Ervaring neem je mee en zal nooit meer van je zijde wijken, want het ís wat je bent, voor Eeuwig.

Niets en Niemand kan je deze Ervaring ooit afnemen, de Ascentie in een lichaam, eer je Zelf hierom, omarm je Zelf en heb je Zelf Oneindig Lief om deze grootse prestatie.

En al duurt het nog even, in tijd gezien, het is in volle gang en voel je Fier en Krachtig dat jij vooroploopt in dit Allesomvattende Vredesleger.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten