Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 3 december 2017

De Schepper - Uniek Wezen

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, wat is Uniekheid nou precies, hoor ik je vaak vragen.

Jij hebt jouw Uniekheid van Mij meegekregen, zodat je altijd weet, dat jij als enige deze bepaalde Uniekheid in je hebt.

In de illusie wordt deze Uniekheid niet vaak herkend nog erkend. Maar het zal je zijn opgevallen dat er medereizigers zijn met prachtige stemmen, of een talent voor schilderen en zo kun je nog veel meer bedenken.

In deze Incarnatie van jouw en je medereizigers, ben je bezig je te Herinneren dat je Licht en Liefde BENT en daar hoort je Uniekheid bij.

Maar jouw Ùniekheid is zo verbonden met jouw Zijn, dat het je paspoort is als het ware, met Licht en Liefde als Stempel, waar je ook naar toereist.

Het is je Blauwdruk, waarmee jij op Moeder Aarde, bewust of onbewust, je Bijdrage levert aan het mee Scheppen van de Nieuwe Aarde.

En zoals jij volgens jouw Blauwdruk werkt, zo werken al je medereizigers ook via hun Blauwdruk en hebben allemaal hun eigen eigen paspoort.

En bij elke Liefdevolle Actie, Reactie of wat je ook doet vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, komt er een stempel als het ware, in je paspoort, waardoor jouw Licht en Liefde vanuit je Hart, steeds Groter en Wijdser word.

Jij en al je medereizigers werken vanuit eigen Uniekheid en je kunt deze Uniekheid gebruiken bij de Keuzes die je maakt, want Uniekheid heeft een goed contact met je Intuïtie en deze woont samen met jou in het Licht en de Liefde van je Hart.

Het is een Onlosmakelijk deel van jou.

Het maakt dat je zeker kunt weten dat jouw Uniekheid van jou is en dat niemand anders deze Uniekheid ooit kan gebruiken.


De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten