Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 3 november 2017

De Schepper - Zwart en Wit

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en bijzonder kind, zwart zowel als wit is nodig in het NU. Zwart geeft de illusie weer, door jou in Uniekheid en Eenheid gebouwd.

Wit geeft Licht weer en is de kleur van Onschuld. Ze hoort bij het Licht en de Liefde van het Hart, waar jij in Eenheid en Uniekheid naar terug keert in herinnering.

In het Licht van het Hart heeft illusie geen plaats, gewoon omdat het een illusie IS. Wat duidelijk aangeeft dat illusie een verzinsel is, een boze droom, een door jou in Eenheid gekozen Ervaring, maar volkomen Onwaar.

Jouw Keuzevrijheid in Eenheid en Uniekheid heeft je teruggebracht naar de herinnering van het Licht en de Liefde in je Hart, die jij in Eenheid BENT.

Door jou in Eenheid en Uniekheid is deze illusie gecreƫerd en door jou in Eenheid en Uniekheid is het nodig dit ongedaan te maken.

En dan heb je Wit (het Licht) nodig om zwart (de illusie) te laten verdwijnen in het Licht en de Liefde van het Hart.

Een gezamenlijke actie en toch in Uniekheid en uiteindelijk in Eenheid. Het duistere in een bepaalde ruimte, is volledig verdwenen als je Licht maakt, een kaars aan steekt of een zaklamp gebruikt, het maakt niet uit.

Het feit ligt er dat de duisternis niet langer kan bestaan, want het Licht laat ALLES aan het Licht komen, wat zich verborgen hielt door het tekort aan Licht.

Je zult dan de spinnenwebben en de spinnen en keldermotten en muizen en dergelijke zien en de stof webben en de dikke lagen van stof die alles bedekken, wat er in de ruimte aanwezig is.

En het Licht dat jij in Eenheid hebt aangestoken, op eigen Unieke wijze, zal alles wat niet te zien was zonder het ontstoken Licht, al het duistere de gelegenheid geven, zich naar het Licht te begeven.

Er zullen zich dingen gaan bewegen en naar het Licht komen, blij voor de bevrijding, maar er zullen ook dingen zijn, die wegkruipen, de spinnen bijvoorbeeld, die angst hebben vermorzeld te worden door het Licht.

Maar het Licht is er al en het duistere is al verdwenen. Er zijn geen plekken meer om te verstoppen.
En er zullen ramen en deuren in de ruimte ontdekt worden, die open gezet worden en nog meer Licht zullen door laten. Er zal schoon gemaakt worden en het spinrag en de stofwebben en de dikke deken van stof zullen geruimd worden, want de schoonmaakploeg heeft er plezier in om op te ruimen en schoon te maken.

En wat er tevoorschijn komt is een heldere, schone, prachtige Eeuwige ruimte, waar jij in Uniekheid en Eenheid, vol Vreugde alle medereizigers ontvangt die komen kijken naar dit Wonderbaarlijke Schouwspel en bij je komen wonen.

En deze ruimte die geen wanden heeft, maar uiteindelijk de Eeuwigheid laat bestaan en behelst, die geen wanden behoeft, is waar jij in Licht en Liefde, Uniekheid en Eenheid woont voor Eeuwig.

Onlosmakelijk verbonden met Mij en ALLES en IEDEREEN voor ALTIJD.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten