Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 24 november 2017

De Schepper - Herhaling

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en hoogst bijzonder kind, Ik merk op dat jouw ‘zorgen’ zich uitbreiden.
Het is net een soort verslaving die ook deels nog met ‘controle’ te maken heeft.

Het mag duidelijk zijn dat zowel ‘zorgen’ alsook ‘controle’ overlevingsmechanismen zijn uit de illusie. Omdat jij jouw Hart geopend hebt, heb jij grotendeels de illusie mechanismen achter je gelaten. Maar toch, je bent in Uniekheid en Eenheid (nog) niet constant Vrij van deze mechanismen.

Als Ik jou heb gezegd, dat ‘zorgen’ de Stroom tegenhouden, die jouw leven zo aangenaam mogelijk maakt, dan is het weer even Rust binnen in je Hart Centrum, waar je de Rust dan ook ervaart.

Maar dan is het net, of je ‘verslaving’ aan ‘zorgen’ en ‘controle’ weer de kop opsteekt. En dan niet dezelfde ‘zorgen’ maar je hebt dan iets nieuws ontdekt.

En dan begint het weer, je weet dat het jou in Uniekheid en Eenheid de illusie intrekt, omdat jij door de ‘zorgen’ deze ‘zorgen’ ook als waarheid krijgt aangereikt. En dan gaat het balletje de illusie in rollen en dat verdien je niet.

Wat Ik NU opmerk, dat het vermeende ‘zorgen’ zijn over, of je wel of niet je Missie vervult en of je wel of niet dit doet zoals het, volgens jou, hoort.

Daaraan gekoppeld de ‘angst’ dat je nog eens naar Moeder Aarde ‘moet’ omdat je ‘het’ niet hebt afgemaakt. Dan bedoelt je met dat ‘het’ wat jij vindt dat er ‘moet’ gebeuren.

En dan komt er een diepgewortelde ‘angst’ naar boven over ‘doodgaan’ voorafgegaan door ‘lijden en pijn’!

Zeker geen erg vriendelijk beeld van een ‘onvriendelijke’ toekomst.

Maar je mag bedenken lief kind, dat jij op dat moment, druk bezig bent een toekomst neer te zetten die een herhaling is van je ‘illusie verleden’!

En dat verdien je niet. Dus ga je zitten en sluit je ogen en gaat met de volle aandacht naar je Hart Centrum, je Thuis, weet je nog?

Daar leg je, op jouw Unieke Wijze alles neer bij Mij of waar je maar voor kiest. Communiceer het, precies zoals het voor je voelt en spreek de bereidheid uit alles te laten gaan in het moment en blijf dan zitten, tot alles in je weer rustig en stabiel is.
En op dat moment weet je zeker dat je geholpen bent. Dit kun je met alles doen en dat weet jij, want vaak is het oud zeer, diep uit je celletjes en het brengt je niets, daaraan vast te houden. Alleen maar herhaling en dat verdien je niet lief kind.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten