Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 7 oktober 2017

De Schepper - Vrijwillige Unieke taak

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief kind, jij mag zeker weten, dat je in deze tijd op de aarde bent, om vanuit jou Unieke Zijn in Eenheid, mee te bouwen aan het nieuwe Paradijs op Aarde. En daarin heb je een keuze.

In elk moment, waar je ook staat in het gehele proces van Ontwaken, werk jij al mee aan deze Grootse Taak, die jij vrijwillig op je genomen hebt.

Je hoeft niemand te worden, want jij Zelf bent in elk moment goed genoeg, waar jij ook staat, in het hele proces.

Je mag zeker weten lief kind, dat jij in dit gehele proces, een onmisbaar deel bent, vanuit jouw Uniekheid in Eenheid.

Jouw Uniekheid in Eenheid kan absoluut niet gemist worden, want het is wat jij bent en het is nodig DAT toe te voegen, waar jij voor gekomen bent, op vrijwillige basis.

En als jij dit accepteert, (het is een keus) dan zal alles als vanzelf gaan, want dan laat je de Uniekheid in Eenheid VOOR jou werken als jou Zelf, de Onvoorwaardelijke Liefde die je bent.

Het klinkt simpel, maar het IS ook heel simpel en het hangt af van jou bereidheid en keus dit te aanvaarden, dat je in elk moment goed genoeg bent, zoals je bent. ALTIJD en voor Eeuwig!!

Het heet Overgave aan de Stroom, die jouw natuurlijke Stroom is en die Vrij is van de illusie.

Keer je af van de media, die jou probeert vast te houden aan een illusie, die bezig is zich uit te werken. En zeker gebouwd is op los zand en geen basis heeft van Onvoorwaardelijke Liefde.

In de illusie is het heel erg en pijnlijk om nog te leven, het is dan ook geen leven, maar overleven en daar mag je iets aan doen, door alles te omarmen in Liefde en Licht, vol Compassie. En dat stuur je naar alles wat de illusie presenteert als waarheid.

Ook jouw medereizigers die hun rol hierin hebben, voeren hun contract uit en zijn een radertje in het grote geheel. Ze verdienen Meeleven, maar geen meelijden. Ze verdienen Licht en Onvoorwaardelijke Liefde, zodat ze voortdurend in het Licht gehuld zijn.

Je kent het pad niet, dat zij hebben te volgen. Jij hebt alleen je eigen pad en dat is waar jij je mee bezig mag houden, (ook dat is een keus) ten behoeve van je Zelf en van het Grote Geheel.

Voor jou is alles goed in jouw wereld en van daaruit mag je er zijn voor Moeder Aarde en al haar leven.


De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen:

  1. Dank je Martha. Jouw lieve ogen berichtjes zijn altijd een hart onder de riem. Ze hebben me al vaak geholpen de moed erin te houden.

    Als je waarlijk van je zelf houdt, in liefde waarheid en licht leeft, dan gebeuren er bijzondere dingen en kun je zelfs je vijand lief hebben. Heb erbarmen met ze, ze weten niet beter en hebben extra liefde nodig.

    BeantwoordenVerwijderen