Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 11 september 2017

De Schepper - Volmaaktheid

De Schepper – Volmaaktheid

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, hoe zou Ik Volmaakt kunnen zijn en jij niet.

Ik Schep uitsluitend Volmaaktheid en jij bent de Kroon op Mijn Schepping. In jou herken Ik Mijzelf en door deze Volmaakte herkenning, weet jij wie en wat je bent voor Eeuwig. Mijn geliefde kind in Eenheid.

Volmaaktheid is wat jij bent, daar kan niets aan verandert worden, wel ontkent of (nog) niet herkend. Dat verandert niets aan de Waarheid, dat jij Volmaakt bent.

En toch twijfel jij nog, of bijvoorbeeld het gefluister in je oor geen verbeelding is. En de Dromen, die jij hebt, toch gewoon dromen zijn.

Mijn lief kind, niemand kan jou het Geloof en het Vertrouwen schenken, dat maakt dat het Zeker Weten zijn intrede doet. Jij bent de enige die jouw Vertrouwen in je Hart kunt vinden. Niet aan het Licht, of gefluister in jouw oor, of je Dromen. Nee, jij zelf bent je Vertrouwen, jij bent het Licht, jij bent jouw Dromen.

Jij bent welke Engel dan ook, jij bent elke Verrezen Meester, jij bent elke Gids, jij bent elk Hoger Lichtwezen en het bevind zich in jou, dus alles wat zich in je bevind, ben jij.

De Eenheid in Uniekheid maakt dat jij in verbinding bent met elk Wezen in het Licht. Jij hebt misschien nog bepaalde ervaringen van Zijn te Meesteren en dan stijg je op naar de volgende Dimensie.

Maar in elke Dimensie, van hoog naar laag, bevind zich een deeltje van jou, die je elke benaming kunt geven die voor jou goed voelt, als je dit deeltje maar erkend en herkend.

En zolang jij (nog) onder de sluier bent van de illusie, zul je deze deeltjes (nog) niet helemaal herkennen, maar je kunt er wel voor kiezen ze te erkennen als zijnde een deel van wie je bent voor Eeuwig.

In de Eeuwigheid bestaat geen hoger of lager, of meer of minder, er is alleen Eenheid in alles en die Eenheid ben jij.

Elk Hoger Lichtwezen of Engel of Verrezen Meester heeft het pad bewandelt van het Meesteren en bevind zich dus in de bijpassende dimensie. Maar het is en blijft een deeltje van je in Eenheid voor Eeuwig.

De Waardering en de Bewondering van het Ascenderen in een lichaam, wat jij doorloopt, is enorm en je word op handen gedragen. De Hulp voor jou, mits je erom vraagt, is Eindeloos.


De Schepper van Al wat is

1 opmerking: