Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 4 september 2017

De Schepper - Verdedigen nog verantwoorden

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, wanneer neem jij eindelijk eens aan, dat er maar EEN Waarheid is en dat is Liefde. En Liefde is wat jij bent.

Nog steeds merk Ik op, dat jij meent jezelf te 'moeten' verdedigen of verantwoorden tegenover je medereiziger. Ik zeg je: 'Liefde hoeft zich niet te verdedigen, nog te verantwoorden, op welke manier dan ook'! Liefde is de Waarheid en er bestaat niets anders.

Dit valt niet te verdedigen, nog te verantwoorden, zeker niet naar medereizigers die dit gegeven (nog) niet accepteren. Jij bent daarvoor niet verantwoordelijk, maar mag de Liefde laten zien, die je bent. Door ze voor te leven.

En je mag bedenken dat elke medereiziger eens zal kiezen voor de Liefde, want dit is onontkoombaar.

Je mag dus stoppen met het proberen de hele wereld te redden, of de medereizigers om je heen. Er valt niets te redden, want je slapende medereiziger is in de Kern ook Liefde, maar is het nog vergeten, of liever gezegd, wil het nog niet weten.

Jij hebt de handen vol aan jezelf. En dat houd in, in de spiegels kijken die je voor je krijgt en blij zijn, dat je weer iets aangereikt krijgt om te leren, over jezelf.

Bovendien lief kind, mag je bedenken dat jouw Zelfvertrouwen minimaal, op een heel laag pitje staat. En daar mag je naar gaan kijken en bevragen en iets mee doen.

Dat is veel belangrijker voor jezelf, dan verdediging of verantwoording, voor het feit, dat jij grotendeels in je Hart woont en WEET dat je Liefde bent.

Neem verantwoording voor jezelf in de Liefde die jij bent, want jij bent de enige in jouw leven, waarvoor je verantwoording hebt af te leggen.

En dan niet de verantwoording van de illusie, maar voor de Liefde en wat dat met zich meebrengt.
Vier feest, wees vol Vreugde dat jij zeker weet, dat jij Liefde bent voor Eeuwig, dat is belangrijk.


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten