Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 30 augustus 2017

De Schepper - Universele Wetten

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en wijs kind, er zijn aardse wetten, waar jij aan hebt te voldoen, mits ze niet gericht zijn op onderdrukking.

Maar er zijn ook Spirituele Wetten, waaraan jij hebt te voldoen. Sterker nog, de Spirituele Wetten staan ver boven de Wetten van de Aarde.

Het zijn de Wetten van het Universum waar de Wetten van de Aarde onder vallen.

De wetten van de Aarde zijn gemaakt voor de illusie en door mensen hand. Ze verschillen in de verschillende landen en soms zelfs plaatsen.

De Wetten van het Universum zijn absoluut en vast en zullen nooit veranderen, want ze zijn door Mij geschapen voor de Eeuwigheid.

En ze zijn geschapen vanuit de Liefdesenergie die Ik ben. En jij die bezig bent te ontwaken, zult de Wetten leren kennen bij volledige Ontwaking, of je neemt deze Kennis van de Universele Wetten nu al tot je. Het is een keus, maar een keus die veel kan vergemakkelijken.

Deze Wetten zijn Pure Liefde en hebben als doel aan te geven, wie en wat je bent en waar jij je in het geheel bevind.

En hoe meer je Ontwaakt, hoe beter jij ze als vanzelf gaat naleven. Ze kennen geen dwang, maar je kunt er niet omheen, want jij bent die Wetten. Ze zijn en passen als een heerlijk ruimvallend kledingstuk.

Als jij ze NU tot je neemt, dan is het leren. Als je in je Hart woont, dan is het de Wetten beleven en door voelen.

Er bestaan goede boeken over, luister naar je Hart als je de keus zou gaan maken om ze te lezen en tot je te nemen.

Deze Wetten zijn de lijm die ALLES samen verbindt in Eenheid.

Jij bent in Eenheid bezig terug te keren, naar de herinnering, dat je Liefde bent, altijd geweest bent en tot in eeuwigheid zult zijn.

De Schepper van Al wat is





1 opmerking: