Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 4 augustus 2017

De Schepper - Overvloed

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, rijk gezegend kind, geldelijke rijkdom is per definitie geen bestaan vol geluk. Dat kan het zijn, maar dat is meestal niet zo.

Je denkt vaak, als ik maar iets meer geld had om te besteden, zodat ik me geen zorgen meer hoefde te maken, dan zou ik gelukkig zijn.

Maar je mag bedenken lief kind, dat de reden, waarom jij zorgen meent te hebben, veel belangrijker is om te onderzoeken dan al het andere.

Welke overtuiging houd je tegen om de energie van geld naar je toe te halen. Denk je niet, dat het fijner is om daarmee bezig te zijn?

Wat houd je tegen? En dan is het nodig om puur en eerlijk naar jezelf te zijn. Is het een overtuiging dat jij het niet verdient? Of is het iets wat je mee hebt genomen uit je kindertijd?

En als je deze beperkingen eenmaal voor jezelf duidelijk hebt, wat ga je er dan mee doen? Inzicht zonder handeling, brengt geen verandering!

Je mag Ons in het Licht, op jouw eigen Unieke wijze om Hulp vragen, met de volle bereidheid alles te laten gaan, wat jou niet meer dient.

Je kunt de Violette Vlam, onder de Bezielende leiding van Meester St.Germain, vragen alles wat je tegen houd te identificeren en te transmuteren en terug te brengen tot de uiteindelijke Goddelijke Perfectie.

Doe het op de voor jou goed voelende manier. Er bestaat hier in geen goed of fout.

Er is in het Omni/Universum een Veld van Overvloed, waar alles reeds bestaat wat, wie dan ook, ooit nodig denkt te hebben. Mits het uit een Hart vol Liefde gevraagd word.

Dit Veld van Overvloed heeft een hoge Energie frequentie. Het is dus nodig dat afstemming betekent, jezelf naar deze hoge frequentie te brengen.

Dat betekent zeker Weten, Geloven en Vertrouwen dat alles er al IS en daar naar leven. Dus beperkende gedachten niet langer toelaten in je systeem van denken. En dat vergt discipline en oefening. Het woordje STOP zal dan ook meermalen vallen.

Je roept jezelf voortdurend terug als je gedachten je weer klein dreigen te houden.

Jij bent een Geliefd Kind van Mij en verdient het allerbeste in je leven en je Gelooft en Vertrouwd dat je voortdurend het allerbeste zult ontvangen.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten