Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 3 augustus 2017

De Schepper - Familie banden

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig geliefd kind, bij je incarnatie in dit leven heb jij alles afgesproken, waar je geboren zou worden, bij welke ouders, of en hoeveel broers en zussen je zou hebben enzovoorts en alles ging volledig met jou toestemming en keuze.

Veelal denk jij dat je ouders, wanneer je kerkelijk bent opgevoed, hebt te eren, blijvend. Dat is niet per definitie waar.

Het kan zijn, dat jij ouders verliest en jij als kind bij andere opvoeders terecht komt. Dat jij en je eventuele broers en zussen uit elkaar gehaald worden. En zo zijn er talloze scenario's die er mede voor gezorgd hebben, dat jij de mens geworden bent die je nu bent.

Is het noodzakelijk om als familie bij elkaar te blijven en elkaar te accepteren door dik en dun? Er word vaak door jou gezegd: 'Ik heb mijn familie niet uitgezocht'! Maar lief kind, dat heb jij wel! Maar is het nog steeds noodzakelijk om als familie bij elkaar te blijven?

Dat hangt natuurlijk van heel veel dingen af en in de eerste plaats, waar jij staat in jou proces van Ontwaken en waar je familie staat.

Als jij helemaal geen boosheid, frustratie of wat dan ook, tegen welk familielid dan ook hebt, dan heb je voor jezelf alle Wijsheid eruit gehaald, die er voor jou in zat en bent daar klaar mee.

Maar dat wil nog niet zeggen, dat jou familie ook daar staat waar jij staat in het hele proces. En je weet, iemand iets vertellen over ascentie of wat dan ook wat met groei te maken heeft, werkt niet, als jou familielid daar niet aan toe is.

Als jij je Wijsheid eruit gehaald hebt, uit alle familie ervaringen, dan begrijp je ze ook in hun proces en weet dat jij voor jezelf mag kiezen, als er teveel negativiteit naar boven komt.

Het heeft dan niets meer met familie te maken, maar waar je staat, van beide kanten in het proces van Ascentie.

Omdat jij niet meer, wat voor gevoelens dan ook hoeft te uiten naar je familie, worden de verschillende leden vaak getriggerd en mag je gaan. Het is vaak ego gedrag en daar kun je niets mee.

Word jij getriggerd door hun gedrag naar jou toe is er absoluut nog iets te begrijpen voor jou en mag jij daar mee aan de slag.

Jij kunt niets doen aan het ascentie proces van je familie, alleen maar aan dat van jezelf.

En zij hebben het volste recht in hun eigen tempo te gaan en met gebruikmaking van eigen keuzes, dat is niet jou verantwoording.

Dus geen schuldgevoel, want jou deur blijft open, je laat ze binnen zodra zij hun ego jasje hebben uitgedaan. Net als jij dat gedaan hebt.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten