Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 21 juni 2017

De Schepper - Weerspiegeling

De Schepper – Weerspiegeling

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en Liefdevol kind, jij bent in alles en alles is in jou. Jij kunt jezelf pas helemaal kennen als jij al jou deeltjes kent.

Jij bent een spiegel voor jouw broer Jezus en alle Verrezen Meesters, die in jou de weerspiegeling van zichzelf zien. En jij ziet jezelf in hun weerspiegeling.

Jij bent een spiegel voor Lord Metreya en alle Hogere Lichtwezens, die in jou de weerspiegeling van zichzelf zien. En jij ziet jezelf in hun weerspiegeling.

Jij bent een spiegel voor Aartsengel Michael en alle Engelen en Aartsengelen, die in jou de weerspiegeling van zichzelf zien. En jij ziet jezelf in hun weerspiegeling.

Jij bent een spiegel voor alle Familie in het Licht, die in jou de weerspiegeling van zichzelf zien. En jij ziet jezelf in hun weerspiegeling.

Jij bent Mijn spiegel, waarin ik mezelf kan zien en herkennen, de kroon op Mijn Schepping. En jij ziet jezelf in Mijn weerspiegeling.

Dit is op aarde niet anders. Nooit geweest! NU NIET en zal ook nooit anders zijn.

EN DIT IS EENHEID!

Waar je ook kijkt, naar buiten of naar binnen, je ziet overal een weerspiegeling van jezelf, in alles en iedereen.

En wanneer je in je media een kind ziet met een geweer, dan mag je bedenken, dat dit kind geïnstrueerd, geïndoctrineerd en grootgebracht is met een overtuiging, die bij het eigenlijke kind niet hoort.

Zo word alles in de illusie, leven na leven, doorgegeven van ouder op kind, in alle culturen en op vele manieren en rollen.

En wat denk jij dat dit gegeven verdient?

Heel veel Licht en Liefde en Compassie en doorzettingsvermogen om daarmee door te gaan, tot het diep verstopte Lichtje in een ieder in de illusie, ontvlamt en het Hart zich opent en terug keert naar de herinnering van de Onvoorwaardelijke Liefde die ze zijn.

IN EENHEID!


De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten