Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 5 juni 2017

De Schepper - LIEFDE overwint ALTIJD



Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief, wonderbaarlijk en goedgelovig kind, de ‘aanslagen’ zoals ze weergegeven worden in de media, die grotendeels nog onder curatele staan van de zogenaamde illuminati of cabal, zoals jij en je deeltjes het noemen, zijn niet juist weergegeven.

Het wordt, onder dwang, weergegeven, als zijnde een ‘aanslag’ vanuit het oosten met de bedoeling dit alles tegen elkaar uit te spelen.

En omdat de ‘angst’ in de illusie, erg groot is, voor vermeende ‘aanslagen’ word het ook direct daar onder gerangschikt.

Milennia lang ben jij en al je deeltjes, onder het regime van bovengenoemde groep medereizigers, via jullie steeds gevoede ‘angst’, onder controle gehouden.

En dan te bedenken, dat deze groep medereizigers, die zichzelf als ‘elite’  beschouwen, uit een piepklein groepje medereizigers bestaat.

Zij ‘denken’ de gehele mensheid wederom onder hun controle te kunnen krijgen en weigeren consequent om het Licht en de Liefde van hun Hart te aanvaarden, terwijl ze ‘weten’ dat hun werkgebied steeds kleiner word!

Het Licht en de daaruit voorvloeiende Liefde, die jij en al je deeltjes uitstralen, brengt steeds meer van hun ondergrondse activiteiten naar het Licht, zodat het niet verder kan escaleren.

Deze laatste twee vermeende ‘aanslagen’ vanuit het Oosten, zijn gedirigeerd door deze ‘elitegroep’ om jou en je medereizigers tegen elkaar uit te spelen.

En het lukt ze gedeeltelijk, vooral bij de medereizigers, die (nog) in slaap zijn. Jij en je deeltjes kunnen nu weten, dat deze ‘elitegroep’ mensen en wapens hebben ingehuurd, die dit veroorzaakt hebben.

En toch doet een ieder uit deze groep precies dat, waarvoor ze op aarde in het NU gekomen zijn, maar ook zij krijgen alle gelegenheid om zich te keren naar de Liefde die ze zijn.

Oordelen hierover is niet aan jou en al je medereizigers. Wel Compassie en heel veel Licht en Liefde sturen, naar het grote geheel. En dat is wat jij en al je deeltjes doen in Eenheid.

Daardoor word het werkkringetje om deze ‘elitegroep’ steeds kleiner.

Jij bent Liefde in alle omstandigheden in Eenheid en straalt je Licht en Liefde doorlopend rond en door de Aarde en al haar leven en jij weet dat in het NU de Liefde altijd sterker is en overwint.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten