Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 17 juni 2017

De Schepper - Het Innerlijk en het Uiterlijk zijn EEN

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn innig dierbaar kind, in den beginne was alles Liefde en in balans wat betreft het mannelijke en het vrouwelijke. Alles was Liefde.

En omdat Ik het gemaakt heb tot een spel, waar jij je fantasieën kon uitspelen, je connectie met Mij geheel vergetend, ben jij alles wat met de Liefde bedekt en gemaakt was, gaan zien als iets bedreigends.

Je wist, diep van binnen, dat je iets miste, maar kon je niet herinneren wat het was, en je ging er naar op zoek buiten je, om de honger naar Liefde te stillen, terwijl je eigenlijk dat besef niet had.

Het Lichtje binnen in je kon niet buiten je gevonden worden, dus raakte jij verstrikt in allerlei overlevingsmechanismen en verdedigingstactieken. Het illusiespel was een feit en was voor jou het meest reële dat jij kende.

Het was het spel dat jou de Liefde die jij was en die alles omgaf en doorstroomde, liet vergeten.

Maar dat wil niet zeggen, dat het er niet was! En altijd aanwezig is geweest in en door alles heen.

Maar de ogen van je Hart waren gesloten en dan kun je de Liefde in alles niet zien. Jouw keuzevrijheid heeft je tenslotte op het goede spoor gezet, geholpen door je Ziel, die jou pad kende en je daar steeds weer naar terug voerde.

Maar de Liefde heeft al die ‘tijd’ een rol gespeeld in je leven, je bent er nooit van losgekoppeld geweest.

Dat zou niet kunnen, want jij bent Liefde en jij hebt jezelf de gedachte opgelegd, losgekoppeld te zijn van Mij.

Ook dit kon en kan nooit Waarheid zijn, want binnen in je, bij het Lichtje in jou, vierde de Liefde hoogtij, wachtend op jouw terugkeer.

En dat is nu bezig zich helemaal door te voeren en lief kind, waar je ook staat in dit hele proces, weet dat waar je staat, daar hoor je te staan.

Het is jouw unieke weg, die alleen door jou gevolgd kan worden en door geen ander. En je bent daarin nooit alleen.

Jij bent in je uniekheid het Licht van de wereld en daar word je voor geëerd en op handen gedragen. Vergeet nooit hoe uniek en eenmalig jij bent mooi kind.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten